Парфюмерия в птичьей жизни )))

923316

Вороны — птицы достаточно популярные в массовой культуре, поскольку, так или иначе, присутствуют в большинстве фильмов ужасов. Но малоизвестно то, что вороны используют насекомых как своего рода духи.
Вороны давят муравьёв, а затем натирают измельчёнными муравьями свои тела. Делают они это, разумеется, не из садизма, а из-за того, что в муравьиной крови содержится муравьиная кислота, которая отпугивает паразитов.
Кроме того, вороны, точно так же, как и люди, загорают на солнце, чтобы получить порцию витамина D.

Знаешь ли ты?..А знаете ли вы, что в предложении "В этом предложении тридцать две буквы" три...

Комментариев: 19

буду знать, чем паразитов отпугивать

буду знать, чем паразитов отпугивать

ну допустим, не совсем загорают. то есть не для того что бы перья или кожа потемнела. они "прокаливают" перья на солнце. с той же целью - избавиться от тараканов.

ну допустим, не совсем загорают. то есть не для того что бы перья или кожа потемнела. они "прокаливают" перья на солнце. с той же целью - избавиться от тараканов. и от моли;)

наверно да:)

ворони - дуже розумні птахи. колись по телевізору фільм показували: бере ворона горіх, кладе його на дорогу, а сама сідає десь поблизу і чекає, доки проїде машина і роздавить горіх. потім швиденько підлітає і ласує делікатесом

ворони - дуже розумні птахи. колись по телевізору фільм показували: бере ворона горіх, кладе його на дорогу, а сама сідає десь поблизу і чекає, доки проїде машина і роздавить горіх. потім швиденько підлітає і ласує делікатесом у тваринному світі взагалі все цікаво. Але людина так захоплена вивищенням себе над світом, що рідко звертає увагу на братів наших менших. Не в космосі треба шукати відповіді на запитання. Вони тут, - поряд;):-*

я бачу, що ти як і я любиш тварин. у мене у блозі є фото з життя мишок-полівок, думаю тобі буде цікаво їх переглянуть :) :-* *rose**rose**rose**podarok**bokali*

я бачу, що ти як і я любиш тварин. у мене у блозі є фото з життя мишок-полівок, думаю тобі буде цікаво їх переглянуть гарненькі, - дякую. Люблю природу. Завжди у квартирі уживаємося з тваринками: зараз собака у нас, а взагалі рибки, раки, був і вуж, черепаха, попугаї, хом"яки; ...в дитинстві кицьки з котенятами, кролі, їжаки,собака теж, і вся живність, яку тримали в селі. І все притуляла, рятувала, лікувала... Було, що у кагаті картоплі побачила мишенят малесеньких. Люди відкривали кагат, а мишенят у гнізді хотіли повбивати. Я всіх забрала в кишеню, а потім зловила їх маму і тримала, щоб вона погодувала діток. Дорослі тітки плювалися і казали, що то гидота. А мені вони були такі гарнюні і беззахисні, що потім випустила у безпечному місці;)

у мене теж в дитинстві періодично в квартирі хтось жив. а в селі на літніх канікулах взагалі був зоопарк: і свійські тварини, і дикі.
також дуже любила спостерігати за тваринами у їхньому середовищі. зараз у село не їжджу, але із задоволенням дивлюся фільми про дику природу, коли випадає така можливість. я б теж дуже хотіла рибок завести, але поки що вагаюсь. а які у тебе рибки? у мене в дитинстві були гурамі, меченосці, молінезії, гупії, неони, сомики і дуже гарні великі жовті равлики. :)