Как из блох сделать "отморозков")))

955025

Анекдот- У вас заканчивается депрессия, продлевать будете?

Комментариев: 29

Господи, я з трудом пережила ті вітриська. :(

Та вона вже не дуже й молода. Просто пережила ожог на спинці. Сваха вилікувала, але стала линять шерстка, то голе. Одягає одежку. у мене колись була собачка - я її підібрала манюньку на вулиці.На перше вересня верталася зі школи вся нарядна, в білій одежині, і з величезними букетами, (як то перша вчителька), а тут на дорозі квилить малесеньке брудне щеня. Взяла його, притулила до себе, принесла додому, помила в 4 водах, поки запах зник. Воно виявилося дівчинкою собачою;) З неї геть шерсть злізла - у неї волосоїди були, тому мусила лікувати тривалий час. Поки шерсть наросла, то і у вересні їй захолодно було

Господи, я з трудом пережила ті вітриська. я просила свою дочку насипати повні кишені дрібних монет, щоб її не понесло, бо вона худесенька, тендітна.;)

Ельзуня - кучерява і чорна, як циганка. Але оце така оказія з нею сталася. Та нічого, вона доглянута, то обросте шерсткою.
Кицю, піду спать, бо куняю. Пока! Надобраніч.

:)

Ельзуня - кучерява і чорна, як циганка. Але оце така оказія з нею сталася. Та нічого, вона доглянута, то обросте шерсткою.
Кицю, піду спать, бо куняю. Пока! Надобраніч. Пока!!! І мені пора. Хай присняться сни кольорові, і хай ранок почнеться казково, щоб цілий день хотілося усміхатися...;););)

;):-**rose**rose**rose*