Приколи

Усі приколи

навіщо купили....

1094104 3

навіщо ви мене купили, якщо тепер зі мною не розмовляєте...?

Кот-баюн

1092937 3

Уложил спать несплюху.

Откуда берутся страхи и суеверия

Рассказывал родственник (далее от его лица).

Умер у нас один дед в деревне. Он жил один, а его родственники неподалеку. Никто не захотел с покойником сидеть ночь, а я согласился, я то покойников не боюсь, а с тем дедом мы дружили.

Сижу возле него в темноте, дремлю, вдруг слышу стук в дверь, как будто из сеней в кухню. Ну, думаю, или подменить меня пришли, или просто проведать. Вышел я на кухню, включил свет и открыл дверь. Никого. Вышел из сеней на крыльцо, тоже никого.

Странно, стало не по себе. Сижу дальше. И вот стук повторяется опять, и уже понастойчивей. Я медленно выхожу на к...

Читати далі

Посварилися....

1074904 3

Котики посварилися.....

"Кавова книга"

Вийти на кухню, спіткнутися об котів. Намацати банку з кавою, виявити у ній дві з половиною ложки. Матюкнутися, вийти з кухні, спіткнутися об котів. Залізти до комору шукаючи каву, намацати банку з персиковим компотом, принести її на кухню, відкрити, оглухнути від несамовитого м'яву: з точки зору котів, консерви бувають лишень з м'ясом або рибою. Погодувати котів. Зжерти персика з банки, згадати про каву. Ще раз сходити до комори. Довго копирсатися, знайти п'ять різних пачок: у зернах, турецьку, з горіхом макадаму, з ваніллю, з шоколадом. Обрати. Повернутися до кухні, вийняти кота з банки з...

Читати далі

веселі котеннята

в память про малят.........

Погляд в ночі....

1070977 3

Попереджувальний погляд в ночі....

Жизнь кота

1070586 3