Приколи

Усі приколи

Анекдот

Солдат - дівчині: - Ну, ось, через пару хвилин потяг йде. І я поїду служити ... - Я буду чекати тебе, коханий! - Не треба, йди додому, мене довго не буде.

Анекдот

Прапорщик Сидоров за час проходження служби вкрав стільки бензину і солярки з армійських складів, що в пеклі горів у два рази яскравіше своїх колег.

Анекдот

З інструкції для новобранців: "Гранату потрібно кидати так, щоб окрім вас ще кого-небудь убило".

Анекдот

Приїжджає генерал в частину, заходить в казарму - на ліжку в чоботях лежить дембель і на генерала нуль уваги. Генерал: Ти хто? Дембель (ліниво і позіхаючи): Я д-е-е-Мбел. Генерал: А я - генерал! Дембель : Теж не $ уйово ...

Анекдот

Сержант проводить вечірню перевірку в підрозділі. - Рядовий Іванов! - Я! - Головка від ***. - Рядовий Петров! - Є! - На жопе шерсть. - Рядовий Сидоров! - Так точно! - Три наряди поза чергою! - За що , товариш сержант? - За те, що зіпсував мені вечір поезії!

Анекдот

Йдуть двa рядових в армії, один каже: - Слухай давай нaд прaпором пожартуємо! - Та ну його! Вже нaд декaном пожартували!

Анекдот

Прикордонник з собакою йде вздовж кордону. Шерех у кущах. Прикордонник собаці: - Ану, подивися, що там таке. - Сам подивися! Я і звідси можу погавкать

Анекдот

- Рядовий Іванов! З чого необхідно починати чистку автомата? - З перевірки заводського номера, товаришу сержант! - Не поняв! - А на хрін я буду чужий автомат чистити?

Анекдот

Сержант лає новобранця: - Припини розглядати в оптичний приціл гвинтівки жінок на пляжі! Полковник дуже незадоволений. Жінки так швидко розбігаються, що він не встигає навести бінокль.

Анекдот

Капитана Очевидность повысили в звании. Теперь он адмирал Ясенх@й.