Приколи

Усі приколи

Анекдот

Вовочка запитує матір:
- Мама, це правда, що нас годує Бог?
- Узагалі, так.
- А дітей приносить лелека?
- Звичайно.
- А подарунки роздає Святий Миколай?
- Так.
- Тоді скажи мені, будь ласка, навіщо ми батька тримаємо?

Анекдот

В школе учитель: — Дети, что такое соблазн? — Это бананы, апельсины, — говорит один. — Жвачки, конфеты, — вторит другой. — Это попка семнадцатилетней девушки, — говорит Вовочка с первой парты. — Вон из класса! И чтоб завтра в школу с отцом! На следующий день Вовочка приходит в школу без отца и садится за последнюю парту. Учитель спрашивает, почему не пришел отец и почему Вовочка уселся за последней партой. — Папа сказал, что если для учителя попка семнадцатилетней не соблазн, значит он гомоceкcуалист и следует от него держатся подальше.

Анекдот

Вовочка голосно пукає на уроці. Всі починають затискати носи і озиратися по сторонах. Марія Іванівна: - Останній раз питаю, хто це зробив? Вовочка знехотя піднімається з-за парти: - Це я! Марія Іванівна з останніх сил, затискаючи ніс хусткою: - Вийди негайно з класу, маленьке чудовисько! Вовочка виходить у коридор, вдихає чистого повітря: - А все-таки че

Анекдот

Урок співу в школі. Вчителька викликала Вовочку: - Яких ти знаеш композиторів? А Вовочка не вчив. Стоїть і дивиться на сусіда по парті. Той взяв книгу, стукнув по парті. - Бах, - сказав Вовочка. - Правильно. Хто ще? Друг вирвав із зошита листок. - Лист. - Добре, ще. - Членніков. - Не Членніков, а Хренніков. А ти, Петров, прибери підказку.

Анекдот

Вовочка говорить батьку-офіцеру: - Пап, а правда, що для військових немає нічого неможливого? - Точно, синку! - Класно! Тоді піди у ванну і заштовхав свій крем для гоління назад в тюбик.

Анекдот

Водій на тягачі з напівпричепом хоче здати назад (а справа відбувається в місті). Кличе він проходячого повз хлопчика (Вовочку): - Ей, хлопчику, я зараз буду здавати назад, а ти подивися і крикни, коли вистачить. Починає рухатися, Вовочка ззаду керує: - Давай! Ще, ще давай! Ще! Стій! А тепер, сука, іди подивися, що ти накоїв!

Анекдот

Урок "Основы православной культуры".
Учительница: — И помните, дети! Те, кто будет учиться на "4" и "5", попадут в рай. А те, кто будет учиться на "2" и "3", — в ад!
Вовочка: — Мариванна, а что, закончить школу живым нельзя?

Анекдот

- Мама, я научился считать!
- Да, Вовочка? И что же ты считаешь?
- Я считаю всех говном.

Анекдот

Вовочка спрашивает у бабушки:
- Меня Маша к себе на день рождения пригласила. Что ей лучше подарить: один большой подарок или много маленьких?
- Наверное, много маленьких...
- Так и быть. Подарю-ка я ей семечек...