Приколи

Усі приколи

Анекдот

Когда же наконец придумают компьютеры, которые по голосовой команде "Бл*дь!" отменяют все последние действия???

Анекдот

Большинство пользователей уверены, что если при загрузке Windоws водить курсором по кругу, то компьютер загрузится быстрее.

Анекдот

Ученый из Аргентины после долгих исследований пришел к выводу, что люди с недостаточным умственным и/или сексуальным развитием читают анекдоты с экрана монитора не убирая руку с мышки.
Не надо щас убирать руку с мышки - уже поздно. .

Анекдот

Парадокс русского языка: почему-то гораздо проще сказать "Эээ! " и потыкать указательным пальцем в монитор, чем сказать: "Переключи раскладку на клавиатуре".

Анекдот

— Что такое улица?
— Это путь от рабочего компьютера до домашнего.

Анекдот

В детстве, вместо компьютера и интернета, у меня было детство.

Анекдот

Поговорка нашего времени: 7 раз проверь, 1 раз отправь.

Анекдот

Пошёл на ночь глядя на кухню посидеть с ноутбуком? Не бери зарядку: сядет батарея — значит, спать пора.

Анекдот

Инструктаж в службе технической поддержки:
-И еще, девочки! Не надо спрашивать у клиентa, что у него стоит, нaдо спрашивать:"Кaкое программное обеспечение у Вaс установлено? ".

Анекдот

В крутий ресторан заходить кінь і підійшовши до адміністратора, говорить:
- Ви знаєте, я з сьогоднішнього дня працюю у фірмі, офіс якої розташовується навпроти вашого ресторану, і швидше за все тепер, якщо мені тут сподобається, я буду обідати у вас …
Після чого він робить замовлення, обідає, платить за рахунком і спокійно йде.
Очманілий адміністратор відразу дзвонить своєму другові — директорові цирку і з захопленням розповідає про що говорить кінь, який тільки що в нього пообідав і обіцяв приходити щодня. Наступного дня директор цирку в обідній час, як багнет, в ресторані. Незабаром з’являється кінь, вітається, робить замовлення і спокійно починає обідати. До нього дуже обережно підходить директор цирку і запитує:
- Вибачте, можна я сяду — у мене до вас тут розмова невеликає.
- Так, звичайно, я вас слухаю.
- Ви знаєте, я директор цирку; адміністратор ресторану мій друг — він мені розповів про вас і я захотів з вами зустрітися і запропонувати у мене роботу. Наш цирк дуже популярний, постійні аншлаги і я вам буду добре платити ..
- Я звичайно, розгляну вашу пропозицію, — сказав кінь. — Дуже багато чого буде залежати від запропонованої зарплати, преміальних, системи страхування співробітників і корпоративних привілеїв … Але спершу скажіть, будь ласка …. на який вам чорт, в цирку, спеціаліст з інформаційних технологій???