Приколи BogdanLviv

Креативна ідея безпечного паркування дорогого авто))

748895

Китаєць, який проживає в Нью-Йорку, звернувся до місцевого банку з проханням надати йому кредит у розмірі 5 000 доларів, причому тільки на два тижні. В якості застави під кредит чоловік запропонував свій автомобіль - спортивний Ferrari вартістю 250 000 доларів. Через два тижні, як китаєць і обіцяв, він повернув банку узяті 5000 доларів плюс відсоток за 14 днів - 15 доларів 41 цент. Після грошових операцій він спокійно забрав свій спорткар. Коли ж банківський службовець запитав чоловіка, в чому був сенс його дій - взяти таку невелику позику на такий короткий термін під настільки дорогу заста...

Дивитися далі

Замок

748068

Замок, блокирующий дверцы холодильника в заданный промежуток времени.

прикол

747005

Ось так в одній із китайських шкіл боряться зі списуванням на контрольних.

Плачучий льодовик

746974

Незвичайне зображення танучого льодовика вдалося отримати фотографу Майклу Нолану. Брили льоду, схожі на засмучене обличчя, були сфотографовані ним в Норвегії на Північно-Східній Землі, архіпелаг Свальбард. Знімок було зроблено 16 липня 2009 року.
«Сльози» природного скульптури утворилися за рахунок падаючої зверху води. «Плачучий льодовик уособлює собою мати-природу, яка плаче від нашої нездатності запобігти глобальному потеплінню», - говорить Майкл Нолан.

Сама безпечна флешка

746963

Сама безпечна флешка в світі - флешка-презерватив.

Ні, безпечна вона не тому, що знаходиться в упаковці від презервативу. Безпечна вона тому , що містить спеціальне програмне забезпечення, яке провіряє всі файли і не дозволяє завантажувати на себе віруси.

Дивитися далі

Plantbook

746955

Будущее началось.
Пожалуй, Plantbook является на сегодняшний день самым необычным концептом ноутбука, который только приходилось видеть. Его авторы – корейцы Seunggi Baek и Hyerim Kim буквально поразили воображение своим творением! Ноутбук Plantbook имеет гибкий дисплей, сенсорную клавиатуру, и… сворачивается в трубочку! Кроме этого для его зарядки можно не только использовать солнечную энергию, но и просто поставить его в воду, причем при этом гаджет еще и будет вырабатывать кислород! Петелька в виде листика при этом отображает уровень заряда батареи девайса. Очень надеемся, что в ближай...

Дивитися далі

Кам'яні квіти у Китаї

746601

На півдні Китаю є гори, на яких незрозумілим чином розпускаються квіти. Причому відбувається це через певний період часу.

У Дуань-Яоском автономному повіті Гуансі-Чжуанського автономного району розташовані кілька гір, на яких періодично «розпускаються» кам'яні квіти. Виглядають вони дуже красиво, як твір божественного каменотеса, і дуже схожі на живі квіти.

Кореспондент видання особисто їздив у село Хунду цього району і своїми очима бачив, що на багатьох горах, вздовж їх схилів і на кручах, є такі квіти. На одному з невеликих плато кам'яних квітів було так багато, як «зірок на небі».
...

Дивитися далі

Блондинка

680895

слово не воробей

653572

Она никогда не бросит

653571