Вот как бывает

1015452

1015452 1462055

1015452 1462056

1015452 1462057

Хозяин этого торгового лотка с арбузами, который всего на одну ночь остался без присмотра сторожа, был очень удивлен, когда увидел утром, что произошло с его товаром. Неизвестный ночной дегустатор не смог достать арбуз целиком, поэтому он, видимо, решил подкрепиться прямо на месте и не отходя от "кассы" ))

Комментариев: 40

Не бачу я тут цінників. Ви, очевидно, дивились на цінники в приколі про чеки. Люди, котрі мають більше 35 років, найчастіше користувалися словосполученням "на Україні". І в цьому не було помилки,- тоді взагалі рідко хто говорив українською, тому честь їм і хвала, що вони відважилися не занедбати мови свого народу у ті часи. Це зараз усі раптом згадали про патріотизм і мову. Тому давайте не загострювати ситуації, будьмо трохи більш толерантні.
Люди, яким більше 35 ще пам'ятають вислів, який приписували леніну "Учіться, учіться і єщьо раз учіться" і я не бачу приводу для толерантності відносно рашистів

Правильно писати - где то в Украине. Ви ж не пишете: на Росії, на Німеччині, на Львові.
Якщо добре придивитися видно цінник і там написано все російською мовою, ціни : 30; 50; 70. Тому швидше за все це все ж таке не в Україні, а в РосіїСеред росіян зараз поширений культ національного ідіотизму, так що, давати їм уроки орфографії - марна трата часуВзагалі-то ті слова, які ви прокоментували, є відповіддю для львів"янина, то до чого тут "серед росіян"??? Давайте в приколах налаштовуватися на жартівливий тон, а то у нас так може дах знести.

Не бачу я тут цінників. Ви, очевидно, дивились на цінники в приколі про чеки. Люди, котрі мають більше 35 років, найчастіше користувалися словосполученням "на Україні". І в цьому не було помилки,- тоді взагалі рідко хто говорив українською, тому честь їм і хвала, що вони відважилися не занедбати мови свого народу у ті часи. Це зараз усі раптом згадали про патріотизм і мову. Тому давайте не загострювати ситуації, будьмо трохи більш толерантні.Люди, яким більше 35 ще пам'ятають вислів, який приписували леніну "Учіться, учіться і єщьо раз учіться" і я не бачу приводу для толерантності відносно рашистів Ви не на трибуні, де вирішуються політичні питання. Дякую за коментар, але досить чіплянь за дрібниці

Надо было еще ложкой, такой большой, или черпаком. Видимо время было...

Надо было еще ложкой, такой большой, или черпаком. Видимо время было... І так нагадив добре:(

я цiлком пiдтримую тебе

в доме завелись крысы

ось як можна дегустації проводити

Друзья правильно в Швейцарию,а за Украину хоть В или На всё равно выходит жопа

в доме завелись крысы в ларьке;)