Вот такое короткое сочинение пишет ребенок !

1020209

1020209 1471824

АнекдотФразы из школьных сочинений: Раскольников искал смысл жизни и боролся за пра...

Комментариев: 91

Крик души!

У парня писательский талант, грамоту только подтянуть, ну и каллиграфию.

  • 23  анонім
  • , в

Прикольное сочинение! Так доверие ребёнка и теряется

не скажу про iншi областi, але в київськiй сiльськi дiвчата нинi стають жiнками не пiзнiше 15 рокiв.
То я й не кажу про нині. Я з Борисполя, воно й село не дуже забите, місцями даже асвальтіруване. Але тоді, на початку 80-х, ми ще такими дикунами були проти наших київських ровесників.
так це на початку 80-х ще навiть не почалась sexual revolutoin)) а на сiльску молодь вона вплинула ще сильнiше, на мою думку.. вони її сприйняли як колись iндiанцi й чукчi, що спивались вже пiсля третьої пляшки горiлки..

не скажу про iншi областi, але в київськiй сiльськi дiвчата нинi стають жiнками не пiзнiше 15 рокiв. То я й не кажу про нині. Я з Борисполя, воно й село не дуже забите, місцями даже асвальтіруване. Але тоді, на початку 80-х, ми ще такими дикунами були проти наших київських ровесників.так це на початку 80-х ще навiть не почалась sexual revolutoin)) а на сiльску молодь вона вплинула ще сильнiше, на мою думку.. вони її сприйняли як колись iндiанцi й чукчi, що спивались вже пiсля третьої пляшки горiлки..
Ну не знаю, легенди про є..лю всім колхозом придумали якісь ізвращенці.
Я знаю, що при нашій юності таки трохи існував якийсь стид і страх.

так то колись було... тепер слово "стид" не в модi...
блiн, невже я перетвоююсь на стару брюзгу???

так то колись було... тепер слово "стид" не в модi...
блiн, невже я перетвоююсь на стару брюзгу???

Я всяко питаюсь не перетворювацця на стару ворчливу гримзу, но не всігда получаєцця.:)

Саме страшне в піонерлягерях було те, що не можна було помитись по-людськи, і туалетів нормальних не було. А ще нас з сестрою, дітей провінційних, поражало те, що в 13-14 років у дівчат з хлопцями були романи "по взрослому", - "а што, ми уже взрослиє!" - була відповідь. я ні разу не була в таборі. І по-взрослому у мене "случилось" після 20. Ні про що не жалію: ні про табір, ні про пізній старт;) Хоч у мої 14 мені цілком серйозно запропонував заміжжя той мужичок (21рік йому пішов), який мені дуже подобався. І мама його була за те, що ми можемо побратися, а вона нам з дітьми допоможе Я відповіла, що спочатку здобуду вищу освіту... Він не став чекати. В день його весілля я ридала по-взрослому, розірвала його фото, спалила, а легше не ставало...;)