я збавив

1025290

1025290 1482640

Озброєні поліцейські стоять на варті під час складання іспитів студентами в Ухане. У Китаї так серйозно відносяться до гаокао, що вулиці навколо екзаменаційних залів охороняються поліцією.

1025290 1482643

Пристрій, що складається з проводів, двох батарей і мобільного телефону з приймачем, був виявлений у китайського студента, що намагався з його допомогою скласти іспити в місті Ченду, Китай.

1025290 1482644

Фахівець контролює радіосигнали, щоб запобігти порушенням під час вступних іспитів в університет в Циндао, на сході Китаю.

1025290 1482645

оліцейський показує окуляри з прихованою камерою і крихітний приймач, прикріплений до прикраси. Шеньян, провінція Ляонін, Китай.

1025290 1482646

Прихована камера в ручці і приймач у вигляді гумки конфісковані властями в Ченду в провінції Сичуан

1025290 1482647

Студенти дають обітницю дотримувати встановлені правила під час вступних іспитів в коледжі в Бочжоу, міському окрузі в провінції Аньхой.

1025290 1482648

Фахівець контролює радіосигнали, щоб запобігти порушенням під час вступних іспитів в університет в Циндао, на сході Китаю.

1025290 1482649

Родичі моляться за своїх дітей під час їх вступних іспитів в національному коледжі в Ухане, провінція Хубей.

Мобільні пристрої і приймачі, конфісковані владою в Ченду в провінції Сичуань, Китай.

На минулих вихідних майже десять мільйонів китайських випускників пройшли через серйозне випробування. Вони здавали гаокао - загальнонаціональні вступні іспити. Високий бал - престижний вуз, а значить, і світле майбутнє. І на шляху до нього ні батьки, ні самі абітурієнти не зупиняються ні перед чим. Так, деякі порушники намагалися підвищити свої шанси, використовуючи високотехнологічне устаткування. Можливо, комусь це і допомогло, але в це мало віриться, враховуючи жорсткий контроль за дотриманням правив з боку влади.
Днями поліція Китаю опублікувала знімки деяких з конфіскованих пристроїв, які ми вирішили вам показати.

я прозрів. і те що відбувається в нас не йде у порівняння

АнекдотПодходят к мужчине двое ментов: — Пройдёмте, будете свидетелем. — Все–так...

Комментариев: 102

я всегда писала шпоры на экзамены, даже брала их с собой, но ... никогда ими не пользоваласья ніколи не писав.....але дуже часто користувався....тому і був відмінникома можно узнать чьими шпорами ты пользовался, если своих не писал?я міг вивести любого препода на 5-10 хвилин,за цей час мені вже хтось давав шпори, але частіше катила шаране серьезный подход напружуватися? знання мав хоч не такі важкі,але достатні щоб керувати будзагонами тоді...і з однією трійкою,і двома четвірками закінчити вуза я красным дипломом
трояк був від препода, який мав дохторську таку, як я дипломну в технікумі, але в мене була ще практика, я йому доказав, що він телепень і за пятим разом прийшовши на екзамен, згодився на задовільно

у мну технікум червоний 5%, міг вступити в любий вуз без екзаменів..крім столичних, але посварився з батьками і в 86 поїхав до Києва...і поступив в сільгосп...і став автоматчиком...і що дав колір?????

каждый выбирает свой путь

Тепер навчання перетворилось на бізнес.Батьки студентів платять гроші викладачам,а ті видають корочкі таким горе-спеціалістам не думаючи що ті можуть витворити.
Реальний випадок який мав місце в нашій обасті.Професор медичного вузу продавав "корочкі"майбутнім горе -хірургам.Через кілька років попадає в лікарню з апендицитом(і є ж на світі справедливість)до свого такого студента.Кажуть репетував так ,що його на вулиці чули,щоб забрали його звідси і дали нормального лікаря.
А скільки таких спеціалістів працює в різних сферах і що можна від них чекати.
Так що молодці китайці.

до освіти і сам маю безпосереднє відношення. була подружка з мед-вузу розповідала що в них по чому :"( насправді сумно коли людина яка знає не може здати тому що в неї мати не в охороні здоров'я, і немає можливості заплатити хабар. відносно нормальний варіант. хочеш вчитись - вчись., не можеш але хочеш-треба плати. але рубати спеціалістів тому що не хочуть-не можуть платити - це фініш :( тому і не поважаю лікарів. є 2 хороших винятки патологоанатом, і фармацевт. вони хороші вони розумні. але вин винятки вимираюче покоління
а що в нас діється мовчу

каждый выбирает свой путь
ні,все передбачено на перед і неминуче

  • 77  Gogilo
  • , в
  • 3  анонім

а гроші навішо?

  • 78  анонім
  • , в
  • 77  Gogilo

Якщо платити гроші, то й вчитись не треба. Купив диплом і ти професіонал. Вчитись треба!

В тому і біда що дійсно обдарована молодь мусить працювати грузчиками,різноробочими ,або мотатись по базарах,а бездарі за яких батьки заплатять гроші займають місця де вони нічого не здатні зробити.
:[Тому так і живем

а живемо так, бо всім байдуже. головне сьогодні добре, навіть якщо завтра це призведе до кінця світу ... то не біда, головне сьогодні добре