І не лише в рік Кози... на жаль...

1044093

Хоть отруби ему копыта, хоть завяжи рога узлом, хоть накорми его досыта, КОЗЁЛ останется КОЗЛОМ...

Есть на свете идиоты!Живу на втором этаже в пятиэтажке. Из-за работы дома ночую только, а бывает и...
АнекдотВот,возьмите этот эликсир он залечивает душевные раны и дарит тебе божествен...

Комментариев: 24

Ні не помилилася,але де друга частина,що повинна жінка зробить .якщо після всього вищеописаного ще і голова ніколи не боліла, то тоді надовго її не вистачить. Не треба вважати, що жінки байдужі до інтиму: вони не менш живі люди, як чоловіки. Та, зваливши на неї всі обов"язки, мусите знати, що вона колись задумається над тим, витрачати ще і на парнера сили, чи краще сказати собі:- Такий інтим мені до лампочки...
Еротика це мистецтво, а порнографія це життя наше.;)

Ні не помилилася,але де друга частина,що повинна жінка зробить .якщо після всього вищеописаного ще і голова ніколи не боліла, то тоді надовго її не вистачить. Не треба вважати, що жінки байдужі до інтиму: вони не менш живі люди, як чоловіки. Та, зваливши на неї всі обов"язки, мусите знати, що вона колись задумається над тим, витрачати ще і на парнера сили, чи краще сказати собі:- Такий інтим мені до лампочки...Еротика це мистецтво, а порнографія це життя наше.

нічого в житті не марнується, все до чогось або після чогось або ..... , людині про це знати вкрай складно, людина тілки сподівається.

нічого в житті не марнується, все до чогось або після чогось або ..... , людині про це знати вкрай складно, людина тілки сподівається.