нормально . я три года назад в ашане на петровке брал киндер малому , дата тоже торопилась на два дня . на мой вопрос - почему ? супер продавец или как там ее по должности ответила - то вам нэ вгодыш - то нэ свиже то ще щось
нормально . я три года назад в ашане на петровке брал киндер малому , дата тоже торопилась на два дня . на мой вопрос - почему ? супер продавец или как там ее по должности ответила - то вам нэ вгодыш - то нэ свиже то ще щось
бред. при чем тут продавец ашана к киндеру и дате на нем. Включи мозг, и обращайся к поставщику и производителю. И сотрудник ашанатне мог так ответить.
ха ха ха. працював трішки в харчовій промисловості, там народ ледь не на неділю наперед друкує дату. доки упакують, доки по стаїть на складі деньок другий, доки відвезуть в магазин, якраз неділя і проходить. а так як в продуктів що швидко псуються, термін реалізації від неділі до місяця, тому товар вже може прийти просрочений, якщо по госту. "а так все гуд"
часто буває так. Готують ковбасу наприклад 1 січня, термін придатності нехай 1 місяць, і в графу "виготовлено" пробивають дату 1 лютого. Доки свіжа, людина розуміє що то "вжити до" і купує продукт. Після 1 лютого дата "вжити до" автоматично сприймається так, як написано - виготовлено, і термін реалізації продовжується ще на місяць. Але "на межі" цих двох термінів бувають непорозуміння.
"Продукт з майбутнього" - цим грішать зазвичай виробники продуктів, що швидко псуються - молочні продукти, хліб, свіже м"ясо в вакуумній упаковці... Там термін реалізації 2-3 доби, а доставка до магазину як раз добу і забирає, тому і крутять з датами як хочуть
Комментариев: 5