Пивні рекорди

Неймовірно, але 22 червня 1977 року випив 1 літр пива за 1,3 секунд в Карлісле, штат Пенсильванія, США.

Англієць Пітер Даудсвелл (1940 р. рожд.) з Ерлс-Зартона 7 лютого 1975 року в готелі «Керрідж Хорі» в Хайем-Феррерсе випив 2 літри пива за 6 секунд. Він же 4 травня 1975 року в розпорядженні частини ВПС в Аппер-Хейфорде випив кухоль пива в 1,42 л за 5 секунд. А 11 червня змагався із Зеттерс клубі у Волвертоне, він випив 1,1 літра пива зa 2,3 секунди.

А 19 червня 1986 року Даудсвелл випив, стоячи вниз головою, 2 літри пива за 4,49 секунд в «Сілвер стадіум» в Рочестере, штат Нью-Йорк, США.

Рекорд України був поставлений в Одесі — півлітра пива були випиті за 1,2 секунд.

У Москві на одному з Пивних фестивалів був зафіксований наступний рекорд: кухоль пива був випитий за 1,4 секунд.

Більше 12 років тримається рекорд, встановлений шефом-кухарем Мідером з чеського міста Острава. Кулінар був запрошений на всесвітню виставку ЕКСПО-70 в Осаку спеціально для встановлення світового рекорду. У Японії він випив десять з половиною літрів пива за три хвилини. У готелі Імперіал, де Мідер у той час працював, стверджували, що він випиває щодня як мінімум вісім літрів пива. Сам же він жартівливо називав себе великим баком для пива.

16 літрів пива за 50 хвилин зміг випити француз А. Мафсфі.

Група з 30 чоловік в чеському місті Світава поглинула за 24 години 765 півлітрових кухлів пива. Один з учасників випив за добу 43 кухлі пива. Але радість рекордсменів була недовгою. У Варшаві 30 чоловік за 12 годин випили 400 л пива. Рекорд був встановлений на першому всепольськом святі пива, організованому парламентською групою Польської партії любителів пива.

Якщо узяти не всю Австралію, а виділити північну територію, то її жителі випереджають по вживанню пива Німеччину !!!

У книгу рекордів Гіннеса занесено ім'я відомого актора Олександра Філіпенко. За 12 годин він винюхав кухоль темного пива. Виявилось, що нюхати пиво навіть корисно. Особливо цілющі дії надають темні сорти.

Гігантський різдвяний пудинг вагою в 140 кг виготовили дублінські кулінари. Проте пудинг увійшов до книги рекордів Гіннесу не із-за своєї величезної ваги або розмірів, а тому, що на його приготування пішла рекордна кількість улюбленого всіма ірландцями темного густого пива Гіннес — 25 пінт, або 13 л цього напою.

Пивні рекордиЄ багато претендентів на звання найстарішого пивного закладу Великобританії. ...
Пивні рекордиДжон Ф. Аренс з Маунт Лореля, Нью-Джерсі, зібрав 15000 різних пивних банок ...

Комментариев: 0