Робочі бджілки

Митниця при виїзді до Польщі з України. Підрулює газелька з брезентовим тентом на кузові. У кабіні водій та супроводжуючий, а під тентом 5 бідонів, доверху наповнених свіжовідкачаним медом. Митники зраділи, пожвавилися і пред'явивши всякі папірці з приводу мита на вивіз меду за межі України стали багатозначно дивитися в очі супроводжуючому.
Супроводжуючий не змигнувши оком заявляє, що це ЇХ мед, він його збирається загнати друзям-перекупникам в поляндії і, якщо пани-митники будуть такі люб'язні і скоріше їх пропустять, то по дорозі назад він де обіцяє їх подякувати пляшкою польської водяри.
Скривджені таким видатним нерозумінням проблем чесних співробітників української митниці, ті заявляють, що без сплати повного мита (30% від ринкової вартості вантажу в Польщі, близько $200) вони вантаж не пропустять. На це супроводжуючий говорить, що і пляшку він тоді теж не поставить. У відповідь лунає дружний сміх митників і прикордонників. А потім починається справжній цирк.
Газель з'їжджає з траси на травичку, супроводжуючий дзвонить кудись по мобільнику, вони з водієм відкривають тент і кришки бідонів і сідають палити. Через півгодини з польського боку під'їжджає критий грузовичок і діловиті поляки вивантажують на травичку... 5 бджолиних вуликів і відкривають льотки. Далі Ви напевно здогадались. За неповних 2 години 5 роїв бджіл безмитно із зухвалим і безпардонним дзижчанням, під матюки прикордонників і скрегіт зубів митників об залізо прикордонного шлагбауму перекачують весь вміст 5-ти бідонів до себе у вулики.
Українці закриваю тент і з гордим виглядом виїжджають до Польщі без краплі меду.
Ось і борися після цього з контробандою.

СпамерРозмовляють два адміна: - А я вчора спамера бачив. Живого. Він ходив з велик...
Напильники(кажись було)Летить зграя напильників на південь. Летять-летять... Раптом збилися з шляху....

Комментариев: 3

прикольно ;)
но сомневаюсь. т.к. от пасеки до медоносов (бидонов) никак не меньше 2-3 км (с учетом нейтральной полосы). а при таком расстоянии сильно снижается сбор. да и расходы по перевозке ульев (вряд ли пасека возле границы вплотную) и т.д.
а задумка прикольная ;)

В районе поста нейтральная полоса сужается!
А вот то что пчелы не перенесут и литр меда это 1000%
За свою жизнь пчела делает максимум 3 вылита, все остальное время они занимаются охраной и вентиляцией улия.

Всеравно прикол хороший