IE9 творить дива

421109

Комментариев: 14

___Есть. Равно, как и дебилы, которым он не нравится.

І оперу бачив I чхати я хотiв на думку тих, хто не згоден

___Останнiм часом на експлорера стiльки гавкоту, що я почуваюся якимось... неформалом. Як на мене, то це найкращий браузер у свiтi. Користувався я i мозилою, i чромом (чи хромом?) гугловським, i оперу бачив. Все- . Експлорер найкращий! Зроблю з цiйейi фотки собi аватар. I чхати я хотiв на думку тих, хто не згоден...

Іще раз вам кажу, що чим користуватися - справа кожного. Просто та кількість глюків, яку власне мені подарував експлорер просто змусила мене шукати варіанти.

Дубль російською просто вбив. Ви що, працівник місцевого представництва майкрософт?

___Та нi, нiякий я не представник. Просто писати суржиком огидно, тому подумав, що, можливо, не всi зрозумiють, от i продублював, про всяк випадок.
___Що до браузера. Це ж треба, а у мене з експлорером жодних проблем i подобайеться вiн менi саме тим, за що його найбiльше лають, свойею простотою. Я юзер не надто досконалий, тому експлорер саме для мене. Я навiть i в ньому не використовую всього, що в нього напхано, то навiщо менi зайвi навороти? До речi, на росiйських "ответах мэйл.ру" часто пишуть про усiлякi заскоки, якi трапляються з "оперою", або "мозиллою", а про експлорера лише, що вiн "тупой и для тупых" i нiчого, бiльш конкретного. Мiг би подумати, що я "останнiй з Могiкан", але, наскiльки знаю, експлорер доволi популярний, тому... Може Вам просто "палена" модель дiсталась?