Цілеспрямованість винагороджується!

447229

447229 430275

Розібрало, як вовка пиво на третій день...

447229 430276

З собачого хвоста не зробиш решета.

447229 430277

Батько був середній хазяїн: торби по боках, а сам посередині.

Чернець і два тигри

За ченцем бігли два тигри аби його з'їсти і раптом чернець виявився на краю скелі, помітив ліану і став спускатися. Залізши на ліану і огледівши усе довкола, він побачив, що один тигр сидить зверху, а інший спустився і чекає ченця внизу. А тут прибігла якась маленька сіренька мишка і стала злісно гризти ліану на якій висів чернець. Ще хвилина - і усе кінчено - смерть.

Але тут Чернець побачив прекрасну ягоду-суницю до якої ще можна було дотягнутися рукою. Тож, він зірвав і з'їв найстиглішу і найбільшу ягоду. Вона виявилася найсмачнішою у житті ченця.
____________
Вищенаведене не є епізодом з чергового роману або ж сюжетом блокбастера, а звичайною притчею про мудрість тих, котрі уміють робити собі свято. І що ж з цього випливає? А з цього випливає наступне: не приділяйте усю увагу тиграм, котрі заганяють вас на смерть - у житті завжди є місце прекрасному, великому, і смачному (навіть для тигрів).

Секс по-бразильскиМуж ночью к жене пристаёт, она ни в какую, мол, устала, работа, посуда, готов...

Комментариев: 22

Авторська робота.
Але от чому вони називаються "демотиватори"? Адже твої, навпаки, мотивують!

Тому, що так зветься сайт на якому було "зкомпоновано" малюнки... Можеш у куточках зображень побачити "деМотиватори.орг.уа"... Хоча й справді, хотів аби ці матеріали надихали на створення чогось хорошого.



То розсмішив-таки?



;)

Дякую!

Справді сподобалося?



Так!.....особливо про інтелект...)

А... Зрозуміло.