)

455697

АнекдотРазговаривают мужики: - Щенка пару дней назад подобрали. Грязный весь, худой...

Комментариев: 261

так я себе знаю краще))))

привіт. не в цьому річ. здебільшого з красивими дівчатами таке буває. дісно красива дівчина але вона бачить в собі купу всього поганого і все життя виправляє, хоча це бачить лише вона.
думаю втебе щось схоже. червоні дипломи відзнаки..... це не пусті слова, а надто якщо зароблені власним розумом. може лінь взяти гору... не сперечаюсь. я ненаділений надто феноменальним розумом. але при великому бажанні міг бути хорошистом * якби хотів навчатись. диплом на 4 написав. якби заплатив керівникові диплому, було б 5. в рицензії написав що бачить недоопрацювання.... хоча цього можна було й неписати. теж хороший сказав що знаю а виправляти нестав, тому що це все було розроблено лише для диплому і не збираюсь в життя втілювати, *хоча проблему б це вирішило і тема актуальна

)))))))так то ж з красивими)але не будемо про це)
колір диплому, оцінки - лише поставлена ціль і результат)то був азарт)самоствердження)більше нічого не показує)
що за тема?

азарт чи ні. повір якщо в не надто розумної людини буде азарт, вона незможе досягти такого. можна купить, можна випросить, можна викрутитись *але для цього потрібен розум.
назва теми тобі ні прощо не скаже. суть в тому щоб замінити на виробництві старі датчики на щось дешеве і ефективне. це була ніби то ідея.

то я, певно, виключення з правил)))жодних задатків - а результат є)))
на гірлянду?)

ти не виключення, а яскравий приклад ;)

от укушу)

як знать. а якщо сподобається ? і потраплю в залежність

)))нічого)тоді буде взагалі гармонія)))і вам добре - і мені))))))

угу колись заціню