Гра " University"

Жанр: Посеместрова суміш стратегії та RРG.
Вимоги: Середня освіта й вище, 2 звивини й більше, бажана наявність жарто-прискорювача сумісного з Еvgеnіу Fоrсе, при відсутності такого необхідні щільні якісні навушники.
Розробник: Міністерство осіти України за мотивами книг відомого автора фантаста Ст.Біра.
Видавець: Кафедра Економічної кібернетики
“Движок”: Фіг його знає який, але працює.

- МОНСТРИ -
Монстри 1-ого рівня:
“Студенти-першокурсники” - досить необразливі монстри, кучкуются загонами по 20-25 чоловік. Часто для свого подальшого апгрейда відвідують “лекції”, “семінари” й “Лаби” (див. нижче). При наявності у вас монстрів 6-ого рівня - розбігаються… Мають слабке заклинання “А ми цього в школі не вчили”, що ні на кого не діє.
Монстри 2-ого рівня:
“Студенти другокурсники” - апгрейджені першокурсники, ще нічого не вміють, але вже дивляться на першокурсників з висоти. Кучкуются загонами 5-6 чоловік. Уміють знаходити самі спорудження “Вбиральня” (див. нижче). Заклинання проапгрейдженно до “А на лекціях цього не задавали”, що іноді (хоч і рідко) діє на монстрів вищого рівня.
“Солдати” - студенти після зустрічі з монстрами вищих рівнів
Монстри 3-ого рівня:
“Студенти третьокурсники” - апгрейдженні другокурсники. Уже не бояться монстрів шостого рівня, але дуже нестійкі до монстрів сьомого й вище рівнів. З висоти дивляться на другокурсників, взагалі не дивляться на першокурсників. При магічних атаках вищих монстрів уміють захищатися “включенням дурачка” 1-го рівня.
Монстри 4-ого рівня:
“Студенти четвертокурсники” - опупівші третьокурсники. На нижчих монстрів і не дивляться. Мають захисне заклинання “Уже майже готова.” до магії “Коли здаси курсову?”, а також заклинанням “Відморожування” побачивши монстрів 6-го й вище рівня. З’являється параметр “Нахабність”, що росте щотижня в ніч на неділю. У новій версії гри з’явилися нові монстри “Баклани” - ті ж четвертокурсники, тільки при переході на наступний рівень дається артефакт “Бакланский диплом” і за замовчуванням монстр відпускається на волю, тому це одні із найбільш злісних і нахабних монстрів.
Монстри 5-ого рівня:
“Дипломники” - досить жорстокі монстри. Мають імунітет проти магії “Пішов на ***!”
У новій версії з’явилися два види нових монстрів:
“Фахівці” - у попередніх версіях - “п’ятикурсники”, від яких відрізняються тільки наявністю артефакту “Диплом баклана”. Опупівші в корінь. Зі споруджень і будинків відвідують тільки “Буфет”, “Убиральня” й “Общага”. Хоч і є монстрами 5-го рівня, але реально бояться тільки монстрів 8 й 9-го рівнів. Параметр “Нахабність” досягає свого апогею.
“Магістри” - найбільш невивчений вид монстрів, багато хто вважає, що їх взагалі немає, а згадка про них - жарт розробників.
Монстри 6-го рівня:
“Аспіранти” - абсолютно неоднорідна група монстрів. Мораль (настрій) і мана залежать від коливань температури на полюсах Марса й середньомісячної норми опадів у Зімбабве. Залежно від цього можуть примкнути до вашого загону з метою атаки монстрів вищого рівня, а можуть навіть скористатися магією “Пішов на ***”. Знайти їх на карті коли вони терміново потрібні неможливо, де вони знаходяться та куди пропадають ніхто не знає.
“Лаборанти” - страшні монстри. Добрі зовні, жахливі усередині. Володіють магією “Ассоunt dіsаblе”, що постійно застосовують на монстрів 1-5-го рівнів, а також досконало володіють магією “Відморожування”. Абсолютно беззахисні перед монстрами 7-го й вище рівнів, хоч якось протистояти їм можуть тільки в замку “Лабораторія” за допомогою магії “Випадання на “умняк”".
Монстри 7-го рівня:
“Препод звичайний” - досить рідкий різновид монстрів. Майже завжди після хоча б однієї зустрічі з ним з’являється бонус “Залік” та/або “Атестація”.
“Препод злісний” - основний монстр. У бої проти монстрів 1-5-го рівня виверткий, твердий і хитрий. Під час зустрічей з ними використовує заклинання “Перекличка”. Чим менше це заклинання було застосовано на юніта, тим більше в нього шанс стати “Солдатом”.
“Како-препод” - мабуть цей вид монстрів більше й сильніше всіх застосовує магію. Магія в них так само особлива та у всіх різна, вона так і називається Како-Магія. Вступати в бій з ним, монстрам нижчих рівнів, треба тільки дуже добре прокачавшись і під зав’язку напічкавшись необхідними артефактами. Має особливість атакувати заклинаннями поки в супротивника не закінчитися мана (mоnеу?). Деякі мають навичку Маркетинг на рівні Експерт.
Монстри 8-го рівня:
“Рада кафедри” - збори монстрів. Практично завжди атакують юніта, заманивши його у свій замок “Кафедра” всією скопою, тому в юніта практично немає шансів відбитися, небагато допомагають заклинання “Відморожування” та “Включення дурачка”
Монстри 9-го рівня:
“Зав Каф” - міфічна істота вищого рівня. Володіє найбільш потужним заклинанням “Ну що, будемо відраховувати?”. Монстри нижчих рівнів, особливо 1 та 2-го при одному тільки виді його розбігаються й ховаються користуючись складками місцевості.
- БУДІВЛІ Й БУДИНОЧКИ -
“Лекція” - збільшує захист +1.
“Семінар” - збільшує атаку +1.
“Лаби” - збільшують всі параметри на +1.
“Буфет” - збільшує мораль.
“Вбиральня” - говорить вам про недоліки ваших ворогів, але знижує мораль.
“Общага” - нічого не додає, навіть зменшує, але монстрам від 1 до 5-го рівнів дуже подобається.
“Бібліотека” - збільшує знання на +5. В основному застосовується монстрами до 5-го рівня в розмовній мові у фразах типу: “Незабаром сесія, треба б у бібліотеку сходити”.
- НАВИЧКИ -
“Списування” (початкове) - дає вам 10% - шанс списати на іспиті.
“Списування” (просунуте) - дає вам 50% - шанс списати на іспиті.
“Списування” (експерт) - дає вам 99% - шанс списати на іспиті.
“Дипломатія” (початкове) - ви зможете підкупити препода, але не вашого.
“Дипломатія” (просунуте) - ви зможете домовитися зі своїм преподом.
“Дипломатія” (експерт) - “Який іспит? Китайська мова? Зараз докурю та піду здавати.”
“Маркетинг” (початкове) - дає шанс написати курсову.
“Маркетинг” (просунуте) - дає шанс зрозуміти курсову.
“Маркетинг” (Експерт) - Дає шанс дати шанс зрозуміти монстрам нижчого рівня, що вони зовсім не знають маркетингу.
- АРТЕФАКТИ -
“Довідка, що хворів” - збільшує захист на +2.
“Пиво 0,5″ - збільшує мораль на +5.
“Пиво 2 л.” - збільшує уразливість перед демонами 6 і вище рівнів, однак мораль +100.
“Конспект” - збільшує знання на +5.
“Ксерокопія конспекту” -збільшує знання +1, зменшує гроші -3грн.
“Калькулятор” - знання +1.
“Курсова” - дуже гарний артефакт, збирається з інших артефактів, здатний нейтралізувати монстрів 6 - 7-го рівнів.
“Шпаргалка” - знання +10.
“Шпаргалка по цьому предмету” - знання +20.
“Шпаргалка по цьому питанню” - знання +40.
“Тато препод на кафедрі” - Ultіmаtе артефакт, збільшує всі параметри на +50.
- ЧАС -
“Семестр” - у цей час монстри 1-5-го рівнів активно розмножуються в спорудженнях “Общага”.
“Сесія” - у цей час монстрів 1-5-го рівнів активно розмножують монстри 6-9-го рівнів.

Ось такі вони, пенсильванські закони...Згідно із законом, у штаті Пенсильванія водій машини, котрий помітить табун к...

Комментариев: 1

попробуем