Они заслужили благодарность потомков...(ваше мнение!)

638495

Анекдот- А мы богаты душевно? - Нет, мы богаты духовно, а душевно мы больны!
Забавные фразочки (про мужчин)В жизни настоящего мужчины есть два этапа: на первом он проявляет свои мужски...

Комментариев: 144

Очень трудные судьбы у наших ветеранов: в молодости война, а теперь такая старость!

Есть во всём этом ложка дегтя, от которой горчит сильно: побежденные получают пенсию 2000 Евро и живут, как люди, а у победителей и до 100 Евро пенсия не дотягивает, и говорят не о них теперь, а о том, кто с какими флагами на парад пойдет... Противно.
Мне тоже противно это осознавать, я поддерживаю Вас .
Но пенсия зависит не от названия страны, а от руководства этой страны :( :( :( :[ :[

А кто помнит как началась вторая мировая???
Я напомню!!!
Сталин в сговоре с Гитлером роздеребанили Польшу!!!
Наши теперишние патриоты ворвались на чужую родину и убили множество людей!!!!!!!!!!
Вы это называете патриотизмом?????????!!!!!!!

А мені противно читати "думки" псевдопатріотів
Звісно кожен без виключення солдат заслуговує на цю шану. Але всі такі "чемні" шанують ветеранів Другої світової тільки того, шо цю шани нав'язали в СРСР (і то лише з 1965 року почали відзначати День перемоги). А ви задайтесь питанням, хто з Вас вшановує пам'ять учасників Великої визвольної війни 1648-1654рр..., яка для України мала значно більше значення, а вже потім кричіть про патріотизм і повагу до воїнів (((( IMHO

Уверена, что сейчас посыплются гневные ответы тех, кто "кулэмэт в городи полывав"!
Не пісяй на сковорідку, бо задницю парою обвариш. ( = нема чого українську мову нагинати, як ти це робиш.)

Мої два діда теж воювали. Один танкістом, а інший - партизаном. Обоє були ранені в бою, побували в полоні. Мають ряд нагород, серед них Ордена Слави і медаль "За Відвагу". Вони, дійсно, заслужили визнання, честі і поваги.

А та наволоч, що сьогодні прикривається красним прапором заслужила тільки на кулю в лоба.

давай глубже копнём...
с момента организации ВКП(б); цели и задачи поставленные партией, декрет о мире, манифесты интернационала, сколько ВЧК расстреляло людей без суда и следствия(?), количество загубленых людей, сгоревших в топке гражданской войны, сколько погибло крестьян при прод.заготовках, выполнении прод.программы в Украине 32-33 гг.(?), сколько людей уничтожили при присоединении(окуппации!) Прибалтики, Буковины, Бесарабии(?), военный гений тов. Жукова, призывающего утопить "хохолов" в Днепре.....
список длиннный получается.

У каждого своё понятие о сволочи! Но я бы воздержалась от оскорбления Ваших родственников. Всё не так однозначно! Но ограниченным людям трудно что-то понять. И доказывать именно Вам я бы не взялась даже простейшие вещи!

Мої два діда теж воювали. Один танкістом, а інший - партизаном. Обоє були ранені в бою, побували в полоні. Мають ряд нагород, серед них Ордена Слави і медаль "За Відвагу". Вони, дійсно, заслужили визнання, честі і поваги.
А та наволоч, що сьогодні прикривається красним прапором заслужила тільки на кулю в лоба.
100% моїх троє залишилось лежатив окопах навіть могил немає тому що засипали тих хто загинув на місцях боїв.В братських могилах 5%. А та наволоч, що сьогодні прикривається красним прапором стояла в "заградотрядах".В мене й тепер є знайомі ветерани ті що дійсно воювали до Берліна дійшли і вижили і їм той прапор аж десь а на Сталіна вони плюють згадуючи скільки їхніх товаришів загинуло їз-за його бездарного керівництва. :[ .

  • 39  анонім
  • , в

только ДА и ЗА !!! и не.....уй слушать чужие сопли,тоже у самого полный ералаш в семье(ветераны с одной стороны,ветераны с другой(у жены)),зато никто жопу свою в кусты не прятал,и не трындел лозунги,а просто хотел изменить мир к лучшему......жалко их...мы так их и не поняли.зато нам теперь"хорошо".иногда кажется,что может и к лучшему ,что они уже этот наш гадючник не видят.......

Зараз ми знаємо правду про війну.І по коментах видно відношення до цього.Кожен має право на свою думку,але не нав"язувати її комусь і тим більше нав"язувати якісь дії з цього приводу.Російський презик сказав,що Раша і без України отримала б премогу..Україна має пряме відношення до цієї війни бо загинуло до10 млн.чоловік.Україна завжди боролась за свою незалежність,але війна одного тирана Йосі Джугашвілі проти другого Адольфа-це не визвольна боротьба а бій за територію та поділ світу.І якщо хтось каже,що це перемога то для українців це окупація совєцькою владою та переселення в Сибір.А якщо для когось це премога то тільки для окупантів!Не важливо чиї діди де воювали,важливо за,що воювали і чи вони усвідомлювали за,що воюють,(подивіться ТЕПЕРІШНІ фільми про війну),позаду атакуючих йшли НКВД.