Народна магія

Якщо прислухатись до порад, що знані від часів язичництва, сьогодні можна очистити дім, взявши кисть квітів бузини або черемхи. У воді розчинити 7 грудочок солі, перемішати 3 рази проти годинникової стрілки, а потім вмочати квіти у воду з сіллю і окропити мешкання, проганяючи зло.
А ще зібрати квіти польові чи лугові, сплести вінок, обв"язати його червоною стрічкою, на якій зав"язати 7 вузликів /кожен вузлик-це ваше бажання заповітне, поганого нікому не бажайте при цьому!!!/ і опустити вінок на швидку воду. Чим далі пливтиме,тим більше ваших мрій мають шанси здійснитися якнайшвидше. Цей ритуал виконували 22 червня або в ніч з 23 на 24 червня.
Також від 22 червня по 7 липня шукали символічний папороті цвіт, сконцентрувавшись на тому, що хочеш осягнути в житті.
24 червня - найкращий день для збирання лікарських рослин. Обов"язково подякувати кожній билиночці за дари і можливість позбавитися недугів з її допомогою. Домашнім рослинам теж варто подякувати в ці дні за корисність. А ще добре закопати в городі десь в куточку кілька копійок на ріст добробуту. Ось звідки черпали знання письменники, що створювали казки!

Фото вызвало противоречивые чувстваКстати, у меня еще одна кошечка не пристроена! Кому?
АнекдотCoca-cola!!! Кока есть, а кола -нет, если пить такую гадость...

Комментариев: 0