Антивіруси на війні

Касперський
Піхотний батальйон. Стає табором навколо комп’ютера, риє окопи та протитанкові рови, мінує все до чортової матері, обмотує колючим дротом в сорок рядів, розподіляє сектора обстрілу знарядь і кулеметів. Оборону можна прорвати лише при п’ятикратній (як мінімум) чисельній перевазі і тільки після багатогодинних бомбардувань.
Переваги: ​​Ворог зможе пройти лише одним способом – перетворивши поле бою у випалену пустелю.
Недоліки: Солдатів треба годувати, а мінні поля і окопи утруднюють переміщення цивільних, так що від ресурсів системи не залишається майже нічого.
AVG
Батальйон фольксштурму. Озброєний до зубів, але користуватися зброєю не уміє абсолютно, періодично стріляючи по своїх і накриваючи артилерією зовсім не ті квадрати, чого дуже часто страждають цивільні. При появі супротивника на горизонті починає судорожно розгортатися в бойовий порядок і намагається рити окопи прямо під кулями, оскільки абсолютно не подбав про завчасну організації оборони. У результаті нічого зробити не встигає, плює на все і лупить по танках що наповзають, з гвинтівок – зрозуміло, без особливої ​​користі.
Переваги: Фольксштурмівці обходяться підніжним кормом, так що ресурси системи практично не страждають.
Недоліки: Безладна стрілянина по своїх і по цивільних, висока ймовірність здати позиції за лічені хвилини при появі реального супротивника.
Avast
Артилерійська батарея. Ефективна проти любої атаки – ворога, що наступає з фронту, здатна перемолоти практично в будь-яких кількостях, майже без втрат для себе. Проте для ударів з флангу і, тим більше, проти закинутих у тил диверсантів, дуже вразлива. Зрозуміло, після того, як знаряддя будуть розгорнуті в потрібному напрямку, перемелюють і диверсанти, але на це потрібен час.
Переваги:​​ Артилеристи годують себе самі. Не питайте, як – не знаю. Але система залишається майже незачепленою.
Недоліки: Низька оперативність.
Panda
Жіночий батальйон, складений з інституток, озброєних старенькими гвинтівками. При найменшому шороху починають нестямно вищати і стріляти навмання (зазвичай – у небо). При появі противника падають в непритомність або розбігаються.
Переваги: Практично не помітний. Недоліки: Корисний ефект теж не помітний.
NOD32
Кавалерійський ескадрон. Оборону тримати не навчений зовсім, побачивши ворога тут же кидається на нього в атаку. Намагається взяти нахрапом, зазвичай – психічною атакою з шашками наголо. Якщо це не вдається з першого разу, розсіюється по ярах, йде в партизани і чекає відповідного моменту щоб повторити процедуру.
Переваги: Краща оборона – це напад, так що подібна тактика спрацьовує завжди, хай і не з першого разу.
Недоліки: Іноді доводиться чекати дуже довго. У місцевих красунь вже народжуються перші дітки, схожі на солдатів ворога, а ескадрон все ще партизанить по лісах і пускає під укіс ворожі поїзди з жіночими підв’язками.
AVZ
Професіонал-одинак​​, справжній комісар з революційним чуттям. Десантується з флешки, знищує наступаючі війська напалмом, обчислює шпигунів п’ятої колони в тилу, на ходу проводячи фейс-контроль усім солдатам, командирам союзників. Швиденько лагодить пошкодження, нанесені шкідниками, дає купу порад щодо підвищення революційної пильності – і без сліду йде в червоний захід.
Переваги: Готовий вступити в бій без всяких підготовок і риття окопів. Обвішаний купою зброї, яка може стати в нагоді і для мирних цілей. Працює виключно за ідею і дуже, дуже швидко.
Недоліки: Одинак​​.
Dr. Web
Батальйон карателів. Оточує комп’ютер подвійним оточенням, встановлює військовий стан, цілодобове патрулювання, комендантська година і розстріл на місці за найменшу провину. Карателі хапаються за зброю з будь-якого приводу, і навіть якщо приводу немає, просто жорстоко б’ють прикладами і кованими чобітьми всіх, хто здасться їм підозрілим, навіть якщо це сам господар. Якщо ходити з піднятими руками, повільним кроком і повісити на груди пропуск, є шанс, що бити будуть не сильно і не дуже довго.
Переваги: ​​Ворог не пройде.
Недоліки: Гості та господарі теж.

Чаще улыбайтесь!Всегда улыбайся - Себе жизнь продлишь, Друзей порадуешь, врагов по бесишь...
АнекдотТеатр. Внезапно гаснет свет. Через какое-то время на сцену выходит мужчина, ...

Комментариев: 1

;) точно