хочу домашнего!!!))

693917

693917 759251

693917 759252

5 забавных фактов о дельфинах:

1) Экспериментами ученых доказано, что у дельфинов есть имена: на записанный свист-сигнал, означающий имя, откликался всегда один и тот же дельфин.

2) Дельфины могут спать всего около 15 минут под водой, но делают это несколько раз в день.

3) Доказано, что в природе только два вида млекопитающих занимается сексом для удовольствия — люди и дельфины.

4) Нейрофизиологи считают, что мозг дельфина находится на одном уровне с мозгом человека и потенциально способен на то же самое, на что и человеческий мозг.

5) Дельфины, как и человек, дышат воздухом - они периодически набирают его в легкие и могут задержать дыхание лишь на 15 минут, после чего им надо вынырнуть на поверхность.

АнекдотНевропатолог задает четырехлетнему пациенту вопросы: — Сколько у киски лапок...
АнекдотЕсли ты кушаешь на кухне, в твоей комнате порядок и ты ложишься спать в 9 - з...

Комментариев: 21

:-* *rose* *rose* *rose*

А ще з них роблять собачі консерви....Ти серйозно? То це злочин! Справа у тому, що вчені вже майже дійшли згоди щодо визнання дельфінів РОЗУМНИМИ істотами. Я вважаю, що це має нести юридичні наслідки, т-то кримінальну відповідальність за вбивство, тощо.
Ти мене шокував, не підкажеш, хто цим займається?
Буквально вчора казав жінці (як реакція на сюжет про дельфінів по віасату), що треба нарешті віддуплитись, та заплатити у дельфінарії, аби поплавати з цими чудовими "рибками"...
Ну, може, на цей час вже менше. Раніше у США і Канаді дельфіни йшли на консерви для домашніх тварин. У совку вели промисловий вилов. В Китаї, Японії їх традиційно їдять. Але цих можна зрозуміти - у них нестача їжі.

Відмовляюсь розуміти. Так розмірковуючи можна і канібалізм виправдити. А на мій погляд, це не набагато краще за канібалізм...

Китайці, взагалі, їдять ВСЕ. Навіть отруйних тварин і рослини навчились готувати. А дельфіни... я теж не розумію цього. Я їх не виправдовую. Одна справа - давні часи, а інша - зараз. До речі, для мусульман і євреїв смертний гріх їсти свинину, але я бачив як вони з голодухи в армії жерли сало за обидві щоки. Голод не тітка.

А ще з них роблять собачі консерви....
откуда такая информация!?

А ще з них роблять собачі консерви....откуда такая информация!?
Не віриш? Погуглі.

А ще з них роблять собачі консерви....откуда такая информация!?Не віриш? Погуглі.
интересно... первый раз слышу! :))))

А ще з них роблять собачі консерви....откуда такая информация!?Не віриш? Погуглі.интересно... первый раз слышу!)))
В Японії практикують, Китай... Там все їдять. Нестача їжі... А раніше і у Канаді та США цим займались.

А ще з них роблять собачі консерви....откуда такая информация!?Не віриш? Погуглі.интересно... первый раз слышу!)))В Японії практикують, Китай... Там все їдять. Нестача їжі... А раніше і у Канаді та США цим займались.
жуть... ну это нормально!!

Не для євреїв, а для іудеїв - це різниця ;) Також бачив як ці всі тріскають сало, аж гай гуде Про китайців також в курсі. Там кухня взагалі дуже широка, так би мовити. Наприклад, є таке блюдо - три писка. Це ЖИВІ ПАЦЮКОВІ ЕМБРІОНИ. А три писка тому, що перший раз пищить, коли наколюють на виделку, другий - коли занурюють у соус і третій - коли ковтають Але є, і багато, менш екзотичних блюд, особисто мені багато чого дуже подобається. Качка, тигрові креветки, смажені поросячі вуха - це взагалі
Так, згода, це все їх не виправдовує. Треба бути людьми, а не тільки китайцями :[