ну так не якомусь ж там рядовому тролю!!
все те ж саме. вся справа в густині рідин. чим густіша рідина тим фантастичніша її дифузія. ще значення має спосіб яким яким їх змішують. можна капнути, можна залити (можна залити високо тримаючи ємкість з рідиною яку вливають, можна на середній висоті, можна на низькій, можна різко, можна плавно)... способів безліч, а ефект завжди однаковий, хоча і має різний вигляд. наприклад, на третьому фото видно, що рідину заливали з висоти і тоненькою струєю.
уявлення не маю які рідини використовувалися в даних випадках, але припускаю, що на друге фото перевернуте догори ногами для більшої краси)
це, до речі, фотки Марка Моусона. в нього їх дофіга. погугли)
Комментариев: 21