Готуємо на природі!

735429

735429 835395

735429 835396

735429 835397

735429 835398

735429 835399

735429 835400

735429 835401

735429 835402

735429 835403

1.Беремо обаполу висотою десь з півметра.
2.Розпилюємо обаполу, як показано на малюнку,
3.4. Засовуємо у всі щілини папір та тоненькі луски дерева,
5. Ріжемо м`ясце та овочі,
6. Ставимо пательню на обаполу, що розгорілася, підсмажуємо м`ясце, потім добавляємо олії,
7. Після добавляємо картоплі, згодом цибулі,
8. В останню чергу добавляємо моркви,
9. Після готовності знімаємо пательню та добавляємо крошеної зелені,
10. Наостанок підігріваємо чай.

Смачного !

Паписта – фали!Знакомый ездил во Францию и попал в тамошний Диснейленд. На горках он увидел,...

Комментариев: 17

А последняя- это бидон с брагой ?...

10. Наостанок підігріваємо чай.

а дуже схоже на бідон з брагою

Пишется, что чай, однако думаю, что это вода, которая туристам ох как пригодится!

Вряд ли туристы будут "гнать" на природе, они её "сырую" взятую с дому будут кушать!

Главная "фишка" в способе распила полена.

Гореть будет сильно!

Думаю всеж таки вода для туристів!
Посуд, руки, ноги помить в поході! ;)

Главная "фишка" в способе распила полена.

Гореть будет сильно!
Та понятно!!!!

Теперь буду знать, что легче взять с собой бензопилу чем обычный раскладной мангал или треногу