![735429 835395](http://i1.i.ua/prikol/pic/9/2/735429_835395.jpg)
![735429 835396](http://i1.i.ua/prikol/pic/9/2/735429_835396.jpg)
![735429 835397](http://i1.i.ua/prikol/pic/9/2/735429_835397.jpg)
![735429 835398](http://i1.i.ua/prikol/pic/9/2/735429_835398.jpg)
![735429 835399](http://i1.i.ua/prikol/pic/9/2/735429_835399.jpg)
![735429 835400](http://i1.i.ua/prikol/pic/9/2/735429_835400.jpg)
![735429 835401](http://i1.i.ua/prikol/pic/9/2/735429_835401.jpg)
![735429 835402](http://i1.i.ua/prikol/pic/9/2/735429_835402.jpg)
![735429 835403](http://i1.i.ua/prikol/pic/9/2/735429_835403.jpg)
1.Беремо обаполу висотою десь з півметра.
2.Розпилюємо обаполу, як показано на малюнку,
3.4. Засовуємо у всі щілини папір та тоненькі луски дерева,
5. Ріжемо м`ясце та овочі,
6. Ставимо пательню на обаполу, що розгорілася, підсмажуємо м`ясце, потім добавляємо олії,
7. Після добавляємо картоплі, згодом цибулі,
8. В останню чергу добавляємо моркви,
9. Після готовності знімаємо пательню та добавляємо крошеної зелені,
10. Наостанок підігріваємо чай.
Смачного !
Комментариев: 17