Не произведения искусства, но времени много забирает )))

773206

773206 922002

773206 922003

773206 922004

773206 922005

773206 922006

773206 922007

773206 922008

А до тринадцати еще ой!- как далеко ))) Для тех, кто не знает: писанок нужно писать не менее 13!

АнекдотЖeнa вpaчa-гинeкoлoгa, нeoжидaннo paньшe вpeмeни вepнувшaяcя дoмoй, зacтaeт e...

Комментариев: 42

Сейчас есть в продаже такие полиэтиленовые мешочки, заворачиваешь в него яйцо, опускаешь в кипяток и .... ОПА! есть писанка. Мы за 15 минут штук 25-30 наштамповали... Это не писанки, а клеёнки пока сдерешь рубашку приклеенную - кушать перехочется
Да, для похудания полезно. Можно еще холодильник цементом залить для надежности
Я и без цемента могу держать нужный вес. Есть такое забытое понятие "сила воли" - так оно мне присуще.

Особенно получились белые яйца Малевича... Не трогала я его за ... белые - руки не дошлиВона в каком ракурсе... Тогда, наверное, "Малевич и Со" Яйца вообще получились у природы: начало жизни - "из мертвого - живое", но это символически.
;)

Є писанки, крашанки, шкрябанки і багато інших видів, але НІДЕ не сказано про кількість яєць, зустрічається тільки, що кількість має бути, як кількість членів сім"ї, і знову питання- звідки число 13? Загляньте на нашу історію: нам мозок парили про Візантійську культуру, про Рим і римлян, про Єгипет. Це теж можна знати. Але чому ми не вчили, що наші, так звані, язичники теж щось могли???!!! Бабки, що навіть читати не вміли і премудростей не знали, викачували яєчком - і ЛІКУВАЛИ дійсно!!! Мами ростили ЗДОРОВИХ ДІТЕЙ без лікарів і медсестер. У християн - червоне яєчко - і нічого більше. А писанка - древніша від християнської культури, її достосували до нинішніх обрядів. То, напевно, і моя інформація про "13" може бути поглиблена ще знаннями. Але це вже зовсім інша історія
:)

красиво, но откуда число 13? Ведь всегда число 7 было счастливым и еще там каким то

В смысле 13??? 12 - по числу Апостолов

Писанка взагалі то язичницький символ ;) Історію я знаю, ось тому і запитала про число, ажде ні в часи сарматів, ні в трипільський культурі немає такого числа, а в біблійному варіанті взагалі не пишуть, що це звязано з святою вечерею, а згадують тільки Марію Магдалину, яка подарувала яйце Понтію і воно почервоніло ;)

Вот и я спрашиваю ;)

красиво, но откуда число 13? Ведь всегда число 7 было счастливым и еще там каким то
В смысле 13??? 12 - по числу Апостолов
По числу апостолов и Иисус с ними - 13 получается.... Как то так...

Писанка взагалі то язичницький символ Історію я знаю, ось тому і запитала про число, ажде ні в часи сарматів, ні в трипільський культурі немає такого числа, а в біблійному варіанті взагалі не пишуть, що це звязано з святою вечерею, а згадують тільки Марію Магдалину, яка подарувала яйце Понтію і воно почервоніло Ця інформація, на мій погляд, найпоширеніша, хоча теж не перевірена. Але знову ж таки, є багато інших повір"їв і міфів. Дякую за коментарі.

Вот и я спрашиваю Ответ я дала. Другое дело, захотели ли Вы его принять
;)

Особонно Рожаница удалась