Крокодил нарезной

796797

Комментариев: 28

  • 2  KKsu
  • , в

эт в какой стране?
в московском цуме?

  • 4  SFM
  • , в

на жаль їсти його так не можна. треба вимочувати вирізати жир а тоді намагатись готувати

на жаль їсти його так не можна. треба вимочувати вирізати жир а тоді намагатись готувати
а Вы спец в приготовлении крокодайлов?

  • 6  анонім
  • , в

:( чета как-то не аппетитно :(

на жаль ні. спец по приготуванню комп'ютерів. народ розповідав. з'їсти - з радістю, а от готувати - це не до мене.
шукав рецептик - а з ними не угсто

на жаль ні. спец по приготуванню комп'ютерів. народ розповідав. з'їсти - з радістю, а от готувати - це не до мене.
шукав рецептик - а з ними не угсто
и че народ рассказывал, какой он на вкус?

мне 2 кило, плиз

м'ясо як м'ясо. чомусь всі з курятиною порівнюють. :( собачатина кажуть воняє псіною, а тих собак ще й рибою відгодовували - кажуть атас.
а крокодила якщо не правильно приготувати смак гіркуватий і з запахом болота. *не куштував. хоча при можливості залюбки.
http://saechka.ru/recipes/recipe_2619
http://lady.mail.ru/product/2384/