Боксер

З Ростиком познайомились під час Євро. Він боксер, врівноважений і спокійний мен. Принаймі на роботі.
Поїхав Ростик зі своїм другом Женею на нарти, хай буде - в Буковель. Цілий день лещатували, на вечір, традиційно, врізали собі від душі. Але ж того - мало. Тоді що? А на дискотеку.
Чи то - від надміру гір, чи - від природньої нетолеранциї спиртного, Женя спокійнісінько собі під буковельський бум-цик-цик просто за столиком закуняв. Ростик залапав дівчітиско і пішов її танцювати. Навпроти куняючого Жені за сусіднім столиком - тепла кумпанія. Одна з дівок втикає в сплячого Женю:
- Ти чьо на мене дивисся?
Женя - нуль на масу, хилитається і пробує зручніше влаштуватися там, де зручно не є по замовчуванню.
- Слиш, ти, чьо ти провокуєш? Чьо ти дивисся всьо врем'я на мене?
З-за столика піднімаються два ґевали, один щось спочатку намагається колезі втирати, але підвалюють до Жені:
- Ти! Давай, вийдєм!
Женя не заперечує, помаленьку піднімається. Ситуйовину здалека збоку січе Ростик, який швидко дотанцьовує мамзель і вибігає на вулицю вуслід за Женею.
Вхід в дискотеку. Зразу біля входу - Женя, напроти - два оборонці чи то жіночих прав, чи - дівочих марень. З дверей вилітає спокійний по життю Ростик і без жодного попередження валить в хавало правого. Пацик красиво, як Рудольф Поварніцин через планку, набирає висоту і по широкій дузі втикається головою в сніговий замет. В його кореша відвисає - поки що, але дуже подібно, що ще ненадовго ціла щелепа, він розвертається і рішуче проводить ногою серію підсрачників своєму другові, дупа якого стримить над купою снігу:
- Блядь, Саша, я ж тобі казав, шо ненада трогати того пацана..

АнекдотИдёт по саванне Слон и горько плачет а навстречу ему Лев диалог: Л -Слоняра ...
АнекдотУ американцев подарки кладут в носок, а у нас носки сами по себе - уже подарок.

Комментариев: 1