В зад...

Сьогодні мені вчетверте в'їхали в дупу. Вчетверте - в те саме місце бамперу. Вдруге - цього року. Але вперше - таксист. Банально, аж тривіально: чекав своєї черги рушити на кільці Кульпарківської, рушив, раптово вигулькнуло авто зліва, по гальмах, легкий цюк в дупу. Вимикаю двигун, аварійка, виходжу. Позаду "китаєць"-"шашки". Глянув бампер - точно те ж місце, шар шпатлівки там на пів-пальця ще від першого вартбурга: тоді ремонтував, після другого УАЗика, третьої "дев'ятки" - плюнув: все одно всі чогось б'ють саме туди.. Махаю таксисту: вилазь, мовляв..
- Пане.. Таксувати і лупити когось в дупу - то так ніц не заробите, хіба гемор..
- Шо сталося?
- Ви не чули, що влупили мене?
- А я й не бив..
- А, то мою штукатурку ви спеціально за мною возите..
В нього на бампері справді більше мого шурфу, ніж власних подряпин, але китайоза нова і - китайоза ж, в мене - "мінус" по фарбі, в нього - "мінус" принаймі бампер..
- І що ви хочете?
- П'ятсот гриваків і розбігаємся..
- За що? Штукатурка ж..
- Слухайте.. Ви, певно, розумієте, скільки коштуватиме задути бампер, п'ятсот - це навіть не на фарбу, так, просто символічно, кажу вам, як експерт..
- А в мене машина застрахована!
- Чоловіче, ви що, не розумієте, чи вмикаєте дурня: 500 - це вдвічі менше за вашу страхову франшизу. Після того, як вам відмовлять у страховці, я закалькулюю реальний збиток - і, повірте, ви віддасте все до копійки, далі я подбаю, аби за цю дрібницю вас позбавили прав по максимуму: все буде законно. Кличем ментів?
- На, бери, - таксист виймає жменю доларів і євро, - тільки тестя поховав, нажитися хочете..
- Похорон тестя - то не така радість, аби в'їжджати мені в зад, та й - як встиг: щойно дев'ята ранку..
- Беріть, наживайтеся, - таксист вмикає усі заготовки. Ледве стримуюсь, але таки ржу: надто відверто тисне на жалість. Беру зелену п'ятдесятку і.. даю здачі 200 гриваків. Ошалілий таксуля дивиться на мене, як підліток - на зненацька побачену оголену власну маму
- Чоловіче.. Я розумію, що тобі вперше мєнт дає здачу..
- Ну.. Видно, менти таки різні бувають..
- .. але домовляємось так: ти мене не клянеш, я не згадую злим словом тебе. По руках?
Роз'їжджаємось.
До чого я веду.
Якби я точно знав, що перестануть мене лупашити справа ззаду - я б зняв з нього 200 баків на штукатурку й малювання бампера, з викликаними мєнтами чи без - елементарно. Але як я знаю, що ніч в тому місці не зроблю - ну, хіба яку наліпку вчепити: мішень чи яке гімно намальоване - то якось й зрубати баблоси не випадає. Але дати поїхати геть таксисту, який влупив в дупу - то гірше, ніш просто дати таксистові в дупу..

мне ПППисьмо Деду Морозу Здравствуй Дедушка Мороз ! Меня зовут п. Мне пп лет ! Не ...

Комментариев: 4

а головне - на кульпарківській ідіотів взагалі не бракує, якщо я не помиляюся там навіть є спеціальне місце для психів і прочая у києві в таких випадках говорять "на глевасі - вихідний". а в запоріжжі "ти що, з сєдова втік?"

...це правдива історія мого товариша яку він виклав в Пейсбуці ...а Кульпарківська це дійсно так і є таке місце.

============================================= ============================================= ===

Правда я до таких хворих відношуся як до душевно хворих, душевно...це загадкові хвороби і до таких людей відношуся дуже співчутливо :(

у мене на кульпарківскій жив приятель-поет. коли він починав щось чудити, я завжди казала: "що ще від тебе чекати? ти ж із кульпарківської..."

згодна...