Это же водка даже замерзла О_О!!!

860436

АнекдотМое "нечего одевать" уже некуда девать

Комментариев: 35

Шутки шутками, а моя подруга із Нижневартовська пише, що у них морози 40 градусів, і вище -25 цієї зими й не піднімались. А літом від 40градусної жари Тайга горіла.

Шутки шутками, а моя подруга із Нижневартовська пише, що у них морози 40 градусів, і вище -25 цієї зими й не піднімались. А літом від 40градусної жари Тайга горіла. там не так відчувається мороз, як у нас. Тут вологість повітря більша, тому сибіряки у нас мерзнуть, як і ми.;)

Замерзло 2 водки и на 3-ю осталось 12 градусов С

  • 4  SFM
  • , в

http://ru.wikipedia.org/wiki/Погодные_рекорды
в промисловому холодильнику може бути і "абсолютний 0" ?273,15 °C

http://ru.wikipedia.org/wiki/Погодные_рекорды
в промисловому холодильнику може бути і "абсолютний 0" ?273,15 °C
НЕ ВІРЮ! Наскільки я пам'ятаю, то ще в школі вчили, що людям невдалось досягнуть абсолютного нуля. Саме томо думка, що при такій температурі всі молекули й атоми повністю зупиняються на практиці не доведена. Це ще тільки теорія.

при надповідності опір зменшується а значить і втрати при передачі струму. нам розповідали що існує http://uk.wikipedia.org/wiki/Надпровідність
примітивні досліди з магнітом і зі шматком сухого льоду

Не нада нас дурить.При -92 град.Цельсия электр. термом. работать не будет, в нём"замёрзнут" электроны))).Это сменили "F"на"C"(по Фаренгейту) или в ремонт.

Так,це похибка електроного табло,який мав висвітлити- 52,та діоди розвязки замерзли і висвітлюють зайвий сегмент.;) Хоча й- 52 також непогано.:) менш -56 не памятаю...як в нас хлопці казали,коли за комірець +40,то загальна темпра всього -16;),а це вже майже весна.

Замерзло 2 водки и на 3-ю осталось 12 градусов С
;)