Анекдот

Немолода сімейна пара на відпочинку на Ямайці. Заходять у взуттєвий магазин, купити чоловікові пляжні шльопанці. Напівобкурений ямайський продавець, з ямайським акцентом (погано розуміє українську):
- Ну, вам це, братани, ну вам це як, ну типу просто шльопанці чи як би для сексу шльопанці?
Пара в подиві:
- Як це так, для сексу? ?
- Ну, це типу як би ось одягаєш - і відразу Суперсила з'являється, і будь-яку подругу хочеться багато і довго, і багато разів не перестаючи, поки шльопанці не злетять. Ти братан якщо хочеш - поміряти, сам братан побачиш як воно, якщо не віриш.
Чоловіка сказане не вражає, він вже не молодий і всякого набачився, йому шльопанці потрібні, а не порожні балачки продавця.
Але дружина - явно зацікавлена, пхає його ліктем у бік - ну, поміряй, ну поміряй ...
- Гаразд, говорить, давай поміряти, неси ті, що для сексу.
Продавець приносить, чоловік одягає - і тут же весь перетворюється! В очах з'являється блиск, який дружина не бачила вже багато років, м'язи наливаються силою, шкіра стає вологою і пружною, а в шортах прямо на очах виростає щось велике ... дуже велика ... дуже, дуже велике ...
І тут чоловік хапає продавця, одним рухом зриває з нього штани, кидає на прилавок, і ... Дружина в шоці, прилавок ледь не розвалюється від енергійних рухів, а чоловік нічого навколо не бачить і не чує.
Продавець кричить на весь магазин під ритм в:
- БРА-ТА-А-А-АН, НЕ-НА-ТУ-НО-ГУ-О-НАДІВ, НЕ-НА-ТУ-НО-О-О-О-О-О -ГУ!

АнекдотЙде Баба Надя... купила на базарі калоші... йде-йде, несе їх в руках, тут зах...