Украіна рідна - мать вашу політики срані

878024

АнекдотПригласил он меня в ресторан, после к себе позвал. А у меня критические дни. ...

Комментариев: 218

мова про те що слово "засівать" не треба сприймать дослівно, як сільскогосподарська робота! а як початок створення соціальної держави !
А тут хоч дослівно хоч в переносному значенні! Сумма незмінна=0. Але не все так погано - не одна країна проходила через подібне.

Тебе образило те, що я назвав ДУРАКОМ того, хто виклав цю історію про бідну бабцю в ПРИКОЛАХ? Поясни мені в чому тут ПРИКОЛ, тоді я заберу свої слова назад.

мова про те що слово "засівать" не треба сприймать дослівно, як сільскогосподарська робота! а як початок створення соціальної держави !А тут хоч дослівно хоч в переносному значенні! Сумма незмінна=0. Але не все так погано - не одна країна проходила через подібне.
тільки ми чомусь проходимо цей період затяжно

виклав її Я, а прикол в тому, що всі живуть навкруги, як люди а ми як ЖЕБРАКИ

"...Та добре вигострить сокиру і заходится вже будить,,,"

О-о-о!!! Начали подготовку к восстанию )))))))))))))))))
А в принципе не весело. Это правданас пытались разделить во время помаранчевой революии, но что восток что запад, пусть разный язык но мы всегда зрозуміємо один одного і пітримаємо, адже ми Українці, ми однієї крові
Підтримую!

мова про те що слово "засівать" не треба сприймать дослівно, як сільскогосподарська робота! а як початок створення соціальної держави !А тут хоч дослівно хоч в переносному значенні! Сумма незмінна=0. Але не все так погано - не одна країна проходила через подібне.тільки ми чомусь проходимо цей період затяжно
Швидко можливо лише радикальним чином. А бояться, бо пережили страшну війну, яка мало не в генах передаеться у формі страху перед насиллям + наш минталітет+ ще більш древня історія "терпіння".

то нуль через таких от бабок ! які міліони бабок і дедок вибирали то кучму то чучму ! а тепер результати ! от тепер хай і знають!!

адже ми Українці і ніяка пілять цього не змінить

Ти не зрозумів самої суті запитання. МАбуть майже третина українців живе на межі, а не тільки одна бабця. Тож не бачу тут жодного приколу.
І що ти маєш на увазі:-"...всі живуть навкруги, як люди...", коли в останнє з квартири між люди виходив???