Том Хэнкс поприкалывался :)

886186

Том Хэнкс не знает парнишку в белом, а парнишка в белом может и знает, кто такой Том Хэнкс, но в данный момент не подозревает, что великий актер и свой вдоску чувак Хэнкс тут рядом. Дело в том, что парнишка сидел в отключке все время, пока Хэнкс и его приятель мирно выпивали. Потом парнишка начал сползать на пол и Хэнкс подскочил к нему, чтобы удержать от падения. В процессе у парнишки из кармана вывалился смартфон. Хэнкс телефон подхватил и, водрузив парнишку на место, попросил приятеля сделать парочку снимков парнишке на память.
А теперь представьте себе, вы просыпаетесь утром, смотрите в телефон, а там...

Сегодня буду краток...Жизнь одна, нех*й стесняться.
АнекдотВ лифте,на последнем этаже: - Вниз? - Нет, в бок!

Комментариев: 20

  • 1  анонім
  • , в

Хто такий Том Хенкс?

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%8D%D0%BD%D0%BA%D1%81 ,_%D0%A2%D0%BE%D0%BC

  • 3  анонім
  • , в

Ні, суть питання в тому, що це за мужлан клеїться до бухого організму. Я зрозумів, що це Том Хенкс, впадло гуглити що воно за пташка.

Хэнкс , Том
Материал из Википедии — свободной энциклопедии

В Википедии нет статьи с таким названием.

кинула ссилку вище :)

чомусь ссилка не працює
знімався в дуже багатьох фільмах. З найвідоміших робіт: "Форест Гамп", "Big", "Ангелы и демоны", "Ларри Краун", "Код да Винчи", "Терминал" - в якості актора
крім того, він продюсер, режисер, сценарист та композитор. Людина багатьох талантів

Почитав, змінивши одну букву. Впізнав 3 фільма, в яких він знімався. "Термінал" толком уже не згадаю. В "Зеленій милі" не згадаю саме цього мужика (очевидно, він в якійсь епізодичній ролі був). "Хмарний атлас" ще пам'ятаю, але це не той фільм, який я колись згадаю. От Ентоні Хопкінса я впізнаю і через 10 років, бо він в веселих фільмах знімався ("Мовчання ягнят", "Ганнібал"...).

ну, в "Зеленій милі" милі він як раз другу, після головного героя, роль грав (хоча, можна ще посперечатись, чия роль була більш головною) - він був там хорошим охоронцем. Як на мене, то дуже хороший актор, має хороші фільми, але на найкражчого не тяне (з Хопкінсом та Де Ніро не порівняти)

В "Зеленій милі" тільки негра й пам'ятаю.

прикольно прикололся...а чудак в шоке будет