И ни муррр-муррррр.

901011

Комментариев: 18

Точно - мій Басюня! Тільки в Басі морда більша і лягає навпаки до мене мордою, а на клавіатуру лапи кладе.:)

Точно - мій Басюня! Тільки в Басі морда більша і лягає навпаки до мене мордою, а на клавіатуру лапи кладе. Писав-писав листи - втомився;):-*

Нє, мій і сам не гам, і другому не дам. Спеціально лягає так, щоб займаться тільки ним. Пуп Землі!:-*

Нє, мій і сам не гам, і другому не дам. Спеціально лягає так, щоб займаться тільки ним. Пуп Землі! Моя псинка на клаві не вміщається, але якщо сидиш за монітором, то обов"язково вистрибне на руки, щоб облизати - поцілуватися і притулитися, так обніме за шию, що уже писати - ніяк!;)

Требують уваги. І ми їх любляєм і цьомкаєм.:)

Требують уваги. І ми їх любляєм і цьомкаєм. до мене знову приходить сусідський через балкон. Сьогодні чоловіка перелякав вранці. Теж, як я колись вночі, подумав, що у нього глюки, як побачив кота посеред кімнати.

Щось йому сподобалось у тебе. Мабуть щось смачненьке пахне, от і він і занадився. Він хоч не впаде з балкона, там безопасно у вас?

Щось йому сподобалось у тебе. Мабуть щось смачненьке пахне, от і він і занадився. Він хоч не впаде з балкона, там безопасно у вас? Сьогодні три рази вже був. Як сусідка його покликала (я чула), то він бігом перескочив через балкон і шаснув до мене, навіть на руки пішов, бо зазвичай на руки не проситься. Я ж писала, що він у тій квартирі чужий, бо там, де він раніше жив, - ремонт. Тому він шукає вихід із нерідної хати. А про те, що може впасти, я їм говорила, а вони сказали, що все в порядку, тому я більше не лізу з порадами.

Ну от у неї не подобається, а у тебе відчуває безпеку, тому й тікає до тебе.

Ну от у неї не подобається, а у тебе відчуває безпеку, тому й тікає до тебе. так я - лев, а вона - скорпіон. Хто ближчий по духу?;)