Австралія

Чи знаєте ви, що:

- Найперший підрозділ австралійської поліції складався з 12 осіб. Всі вони були відібрані в поліцейські з ув'язнених, які відзначилися зразковою поведінкою.
- Хоча багато корінних австралійців є нащадками ув'язнених, на генетиці це ніяк не позначилося: за статистикою, населення Австралії є найбільш законослухняним у світі.
- Найдовша в світі стіна - не Велика Китайська, а так званий «Собачий паркан», що розділяє австралійський материк на дві частини, одна з яких є ареалом проживання диких собак динго. Паркан був побудований, в першу чергу, з метою захистити пасовища Південного Квінсленда від ненажерливих дінго. Його загальна протяжність становить 5614 кілометрів.
- У Австралії мешкає сама отруйна змія у світі: прибережний тайпан, отрута від одного укусу якого може вбити 100 людей відразу
- М'ясо кенгуру легко можна знайти в австралійських супермаркетах і ресторанах. Тут воно вважається корисною альтернативою яловичині або баранині: вміст жиру в кенгурятині не перевищує 1-2 відсотків.
- Австралійці майже ніколи не залишають чайових. Деякі, втім, помічають, що це негативно позначається на якості австралійського сервісу.
- Австралія - ​​єдиний континент планети, повністю зайнятий однією державою.
- Австралійці за законодавством зобов'язані голосувати на виборах. Австралійському громадянину, який не явився на вибори без поважної причини, загрожує штраф.

Малишка -плохішкатреба встати на захист негрів....бідних пахарів
АнекдотИ уносят меня, и уносят меня, в цветную звенящую хрень три белых коня, два кр...

Комментариев: 2

А ще у Австралії податки з фізичних осіб сягають 45%.

цього не знав, але певно у них справедлива зарплата...