московіфя

917122

Комментариев: 13

Москофобия!

Москофобия!
Дибилизм!!!

Москофобия!Дибилизм!!!

Точно дибілізм тільки зі сторони московії. Особливо відносно торгівельної війни з нами.

Росія давала гарантії Україні утримуватися від економічного тиску, коли у 1994 році Україна відмовилась від ядерної зброї. Так що москалики це тільки початок.

Росія давала гарантії Україні утримуватися від економічного тиску, коли у 1994 році Україна відмовилась від ядерної зброї.

Росія давала гарантії Україні утримуватися від економічного тиску, коли у 1994 році Україна відмовилась від ядерної зброї. Так що москалики це тільки початок.
И чё?
По теме картинки. Раз мы такие незалежные почему газ у России покупаем? Давайте откажемся и будем добывать свой (слава Богу, есть!). А идеологическая война против Украины - вот это верх идиотизма!!! Идеологическую войну можно вести только со страной, у которой есть идея!

Вже потроху відмовляємось. До речі, ярозпочинаючи свій бізнес був в Сургуті, Ніжнєвартовську, і знаєте там переважна більшість українців, я вважаю над цим Росії теж потрібно задуматись.
Відносно ідеології. Приведу цитату британського політичного діяча Антоні Бенні "Віра — те, заради чого вмирають; ідеологія — те, заради чого вбивають." А чи є в Ураїни іденя ..., взагаліч якщо розумієте українську подивіться на україномовних сайтах. І відносно ідейності то ще під питанням у кого її більше І взагалі мені чомусь здається ви не розумієте що таке ідеологія, тому розшифровую - " система політичних, правових, етичних, художніх, філософських, релігійних поглядів; суспільна свідомість. ". Українці сформовані як нація ще в незапамятні часи а ось з росією тобто моковією є питання.

Я даю Вам зсилку на один сайт і подивіться будьласке на відскановані карти , я вважаю це аргумент і ду україна а де московія і яка частина Європи називалась росіє http://vkraina.com/ua/intro.Якщо Вам важко зрозуміти українську мову в подальшому нашому спілкуванні ( якщо забажаєте) перейду на російську

Мне сейчас некогда по ссылкам ходить. Я не могу понять как Россия может за наши деньги изменить нашу "систему політичних, правових, етичних, художніх, філософських, релігійних поглядів та суспільну свідомість"? Тем более что наша нация сформировалась намного ранее (соответственно, устои должны быть более прочными). Если хотите - могу писать на украинском языке.