Вот это я понимаю...сходил по грибочки))

922656

Чудо волосатоеУтро. Пытаюсь найти кота. Иду по коридору и кричу: — Ну и где ты, чудо ты мое...

Комментариев: 48

Вона у нас професіонал "тихої охоти". Не перебільшуйте. В цьому році нічого не виходить. Минулого - дійсно було,що шукати, а цього літа і осені земля, напевно, відпочиває у нашій місцевості. Зовсім небагато, та ще і червивих літом було більше, ніж чистих. Потім суша довго тривала - згоріли грибниці. Зараз тільки почали де-не-де проявлятися;):)

чекаєм від неї звіту - фоток вчора пізно вийшла, ні одного білого, лише мацюпусінькі маслята, то не фоткала, бо гребла завидна, щоб хоч трохи взяти. Там мені 7 км пішки по лісі темному прийшлось тріпати, вертаючись додому. Як же ще час на фоткання було знайти?

І я так хочу!
и я

Попрошу дати адресу

Так головне ж не кількість, хоча це теж важливо, а процес:). А я замітила, якщо мало грибів, то і снігу буде мало.

я шото пропустил???

не завистливая, а азартная Хочу убежать от инфаркта и инсульта - вот и бегаю. Раньше по 100 км велосипедом ездила, а сейчас много хожу, чтобы сердечко не блокировалось. Но просто лазить - скучно. Вот и нашла занятие:)

ого, то ви грибник дальнього радіусу дії;):-*

я шото пропустил??? вчера постила о грибах, а сегодня - другие темы затронула;)

ого, то ви грибник дальнього радіусу дії близько міста часом теж по 50 штук боровиків приносила, але то в урожайні роки. Там, де всі ходять і не бачать, цікавіше збирати, але в цьому році нема поблизу;)