А может, что-то новенькое???

937898

Комментариев: 33

вот вот, как же без заливной рыбы и "тепленькая пошла" зато оливье есть;)

Ну так традиція! От якби ще й сніг на Новий Рік був традиційно! по замовленню?;)

Казав Кульбіда, що на початку зими буде холодно, може й сніжно, а на Новорічні свята розкваситься. А потім знову холодно. І народні синоптики кажуть, що зима буде різна. Всяке буде. Я не претендую на знатного метеоролога, але до похолодань (заморозків) всі мурашники у лісі були низенькі, мурашки позаховувались на кілька днів, що могло значити, що готуються до похолодання, а низький мурашник - це гострі морози взимку. Та після потепління мурахи повилазили і швидко почали змінювати висоту домівок: зараз мурашники високі, гостроверхі, а це на сніжну зиму, але не обов"язково гостру. Та і ранній листопад у дубів теж заперечує гострі морози. Можна визначати далі, але хай говорять знавці;)

Да, а до набора на фото якраз і не хватає кадра із "Іронії долі"

Ну от таке приблизно й прогнозував Кульбіда. Бідні мурахи самі вже не знають, що прогнозувати, настільки все нарушене в природі. Будемо надіятись, що сильних морозів не буде. А сніг треба. В міру. А я по берЕзі дивилась. Гілочки пожовтіли вперемішку - зелені з жовтими гілочками. Значить зима буде перемінливою. А судячи з літньої погоди, морози можуть бути приблизно в лютому. :)

Я для себя не готовлю.

Подеритесь пожалуйста, горячие народные синоптики :)
А кто победит - такой зима и будет.

Да, а до набора на фото якраз і не хватає кадра із "Іронії долі" Іронія піде поза конкурсом;)

Я для себя не готовлю.можно приготовить кому-то и кушать вместе - тоже no problem:)

Ну от таке приблизно й прогнозував Кульбіда. Бідні мурахи самі вже не знають, що прогнозувати, настільки все нарушене в природі. Будемо надіятись, що сильних морозів не буде. А сніг треба. В міру. А я по берЕзі дивилась. Гілочки пожовтіли вперемішку - зелені з жовтими гілочками. Значить зима буде перемінливою. А судячи з літньої погоди, морози можуть бути приблизно в лютому. на березах до цих пір ще трохи листя є, зате такого дружного листопаду, як в цьому році, давно не бачила, що з більшості дерев буквально за два дні шати зсипалися