Водка рксская,у меня еще 2 ящика есть, хоть высохла немного но вкусная
як висохла? етикетки мож не маєhttp://photo.i.ua/user/2609367/2/11045673/ в цьому році пив;)
Не гартунку, а гатунку. Можна знайти. І вина натуральні також. Непогані одеські вина, кримські. Молдовських зараз у нас немає. Більший дефіцит з натуральною їжею. Наприклад справжнього вершкового масла таки немає.
Не гартунку, а гатунку. Можна знайти. І вина натуральні також. Непогані одеські вина, кримські. Молдовських зараз у нас немає. Більший дефіцит з натуральною їжею. Наприклад справжнього вершкового масла таки немає.
ізмаїльський винзавод працює досі.....хоча з 2004 не придбав жодного кіла винограду:(
стараюся їсти своє.....
За Ізмаїльський не скажу, але Шабські вина нормальні. Крім того у виноробстві є первинне виноробство і вторинне. Первинне це переробка винограду і отримання виноматеріалів, які потім треба доводити до кондиції інколи декілька років - це залежить від якості вин. Вторинне виноробство - це отримання не винограду, а вже винматеріалів і подальша їх доводка до кондицій. Так наприклад і за радянських часів працювали Артемівський, Харківський і інші заводи шампанських вин.
"Букет Молдавии", белое, очень даже ничегонапоминал нам белое итальянское вино "Мартини" и "Чинзано"но немного было "пересоусировано" ..Букет Молдавии как и Вермут на 100 травах были отстоем Молдвинпрома (как впрочем и все молдавские вина)- во всех был перебор с полынью и анисом. разбавление 1:100 куяльником практически убирал алкоголь но оставлял это неприятное вкусовое ощущениеЗнатока видно по комментуЗая, я 25 лет своей юности прожил в Одессе, куда рядом находящаяся Молдавия скидывала своё дерьмо. Что мы пили в 80-х? Я там и до сих пор живуОдесса не тот город, в который можно было гнать туфтуА что пилиЗависило от достатка и связей и вкусаМоряки, спецмагазины ..были хорошие напитки в Одессе
Комментариев: 59