Машинка?не совсем....

962294

962294 1357473

АнекдотМолодожёны просыпаются после первой ночи, жена: — И квартирка у тебя тоже ма...
Анекдот— Лева, я восхищен вашими чувствами! Вы с Софой вместе живете уже 30 лет и, т...

Комментариев: 33

нєа, пластик різний буває.
Всім відомі іграшки, які випаровують токсини, це якраз і характерно для дешевих китайських барвистих пластмас. Біда в тому, що для них не існує хоча б мінімальної сертифікації.
Крім того, не раз бачила людей з опіками рук, в яких рвонув акумулятор телефона під час зарядки. 98 випадків зі 100 - це чудо неоригінальної китайщини.
Будьте обачні!

Есть 12 классов качества того же Китая. Сталкивался лично. Хорошие вещи делают на том же заводе что и оригинал только в ночную смену.

мене начинка цікавить зазвичай а не матеріал корпусу *специфіка роботи.
а от що до акумуляторів скажу як фахівець. а оригінальні і неоригінальні зроблені одним заводом ;) ну моеж неоригінальні - відбраковка. але різниця між ними малюсінький контролер який не дає перезарядити акумулятор. він зарядився і відключився, а без цього постійно заряджається, надувається і вибухає. перевіряться просто береш пінцет для брів і тикаєш в акумулятор на крайній лівий і правий контакт. якщо пінцет гріється - краще не користуватись *бабахне, якщо не гріється - все класно, він хороший. а раніше і фірмові вибухали *недосконала технологія

звісно.
Та в першокласну якість "машинки" я не вірю))

тобто в цьому дивовижному корпусі захований мега-функціонал?)))

уточни питання

телефон.

це можуть бути дешеві понти, а може дійсно людина хоче відрізнятись

Я не говорю про это изделие. Я в общем сказал.