!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

962837

АнекдотТолько русский человек знает, какой глагол объединяет дрова, хлам и стельку.
АнекдотСамое обычное украинское село. Ночь. В комнате на печи спят дети. Родители ре...

Комментариев: 70

Кожна епоха має свої плюси та мінуси. Але інколи ми так захоплюємось плюсами що забуваємо про мінуси

- мільйони жертв голодомору
- злодійські дії під час 2 світової
- тисячі засланих до сибіру тільки за те що не поділяли думки влади
- розкіш партійних функціонерів порівняно з робочим класом
- анонімки і заборонені анекдоти на кухнях

чомусь про це все не згадується.
Цілком з Вами погоджуюсь що зараз життя далеке від ідеалу, але в першу чергу через те що ми допускаємо до влади тих хто там є зараз, які себе прекрасно почували і за радянських часів.

Тому однобоко висвітлювати історичне минуле і говорити "я помню" дівчинці якій в 1991 році було аж 10 років як мінімум некоректно .. .

Давайте не марити минулим. а будувати майбутнє

Я дуже добре пам"ятаю радянське минуле з його плюсами й мінусами. Бачу теперішнє з його плюсами й мінусами. Порівняти є що і з чим. Якщо вірити віку, вказаному на вашій авці, то якраз ви й не можете порівняти, бо знаєте про минуле тільки з напечатаного і розказаного вам. А між тим користуєтесь створеним ще тоді, за радянських часів, так званими совками. Бо зараз дуже мало створюється саме для простих людей. Ніякою мірою не хочу однобоко судити про минуле й теперішнє. Але таки бачу різницю. І дівчинка, про яку ви сказали, прожила свої 10 рочків при СССР, і може теж порівнювати.

Хочу щоб Ви зрозуміли, що якраз автор поста не порівнює, бо порівняння вимагає розгляд предмету розгляду з усіх сторін. А наведені вами факти це те саме що мільйони жертв воєнного комунізму та колективізації ставити у відповідність з дешевою ковбасою, яку щоб купити треба вистояти в довжелезній черзі або мати знайомого продавця.

Чомусь дві сторони розглядають СРСР або з точки зору репресій та жертв (штучними голодами, НКВД та їх катівнями, заборони релігій і т.д.), або з точки зору 70-80 років з досить високими соціальними стандартами (пенсійним віком, забезпеченою старістю, розвинутою наукою і т.д.).

Як люди що розглядають цю країну з точки зору ностальгії, так і люди які дивляться на неї з точки зору репресій неправі

Адже питання треба вивчати комплесно, 70-80 ті роки нереальні без 20-30 х

Я тільки прошу зніміть рожеві окуляри, тій країні було далеко до ідеальної країни!!!!

Саме це я й хочу сказати. І тут ні причому ковбаса по 2,20 проти мільйонів репресованих. Люди були іншими. Змінюється психологія людей. Хоча те, що відбувалось і відбувається на Майдані, говорить про те, що не все ще втрачено. Коли серед ночі тисячі людей хлинули рікою на допомогу мітингувальникам, коли в метро всі гуртом співають гімн, коли у Врадіївці люди розгромили відділок міліції за розтерзану жінку, - от тоді бере гордість, що не тільки матеріальне заволоділо психікою сучасної людини. Є й за душею щось у наших людей.

Тут я з Вами повністю згоден.

У нас все ще попереду ;)

:)А фото миле й чудове.

Хорошее фото
Будем надеяться, что лучшее впереди:)

Браво, Анька ! Даю перепост - Всем ! ;):)

Сурьёзно ? ... - Шо, вы. гаварити-ии ! ... ;):):-**rose*