!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

962837

АнекдотТолько русский человек знает, какой глагол объединяет дрова, хлам и стельку.
АнекдотСамое обычное украинское село. Ночь. В комнате на печи спят дети. Родители ре...

Комментариев: 70

  • 51  anetta
  • , в
  • 31  анонім

спасибо

:-**rose* Анечка, я без агрессии. Высказала своё мнение, раз уж ссылка на почту пришла.

Анечка, я без агрессии. Высказала своё мнение, раз уж ссылка на почту пришла.
я люблю коменты читать и отвечать на них,это наверно заметно
так что пиши всё что думаешь;)
я тебя не подозреваю в аресии,я просто с умным лицом(смайлом)пыталась обьяснить свою позицию(почему я этот пост вообще разместила тут)

Мені ноги переїхав троллейбус. Півроку лежала, водія відмазали. Але потім я пішла і не погано, а мала стекти кроввю. Це зараз. У часи мого дитинства йго б надовго посадили. Я жила, а пам'ятаю, у нас в школі працював стоматолог на два місця. Ніхто не примушував вчити чи ні рідну мову. Я живий свідок.А тепер багатьох саме примушують її вчити. Я не хочу сваритися, але жили ми непогано, люди усі мали працю і 13зарплатню.Навіть у лоторею вигравали.А тепер бомжів повно, закони не виконуються, і за гроші можна геть усе, геть, це страшне, розумієш? А дівчата? 11Років вже стара.! Цигарка шприц і секс.....сумно. Я не подарую дитину цій державі ані за які гроші.

Зараз модно називать людей, які з ностальгією згадують радянське минуле, совкодрочерами. Я не кажу, що тоді було все тільки прекрасно, про черги за елементарними речами і продуктами я теж не забула. Але це лише з точки зору споживача. Голодомор, війна, важке повоєнне життя - це все теж радянське минуле. Та щоб там не казали, СССР таки була наймогутнішою державою, її боялись, з нею рахувались в світі. І ми гордились нею.
А тепер за гроші можна абсолютно все. :(

  • 58  анонім
  • , в
  • 51  anetta

;)