Приколи

відібрані

Найдивовижніші архітектурні креативи світу. Є на що подивитись!!

1022227

Готель Tianzi (Китай) - фігури символізують трьох богів Lu, Fu i Shou. Дивилась-приглядалась, але так і не хочеться вірити, що це - будівля О_О!!!

На цій нотці завершую огляд найдивніших споруд світу. Це - частина восьма. Дякую всім, хто ділиться враженнями і ставить оцінки ))) Запрошую тих, хто побачить цей пост, не полінуватися заглянути на попередні стрічки про архітектуру. Думаю, не пошкодуєте.
Всім миру!!! Щоб могли будувати, а не руйнувати!

Дивитися далі

Дивовижні творіння ахітекторів (ч.7)

1022214

Галерея тогівельна "Кривий будиночок" в 2004 р. з"явилася в Сопоті в Польщі.( Galeria handlowa "Krzywy Domek" w 2004 r. stanęła w Sopocie)

Дивитися далі

Дуже незвичайна архітектура (ч.4).Варто подивитися!

1021840

Незвичайна конструкція з бамбука.

Дивитися далі

Найбільш незвичайна архітектура світу (3) Варто подивитись!

1021732

Будиночки з Кореї.

Дивитися далі

Паровые часы в Ванкувере

856125

Нет, это не неудачная пародия на лондонскую достопримечательность. Скорее, дань паровым механизмам, которую возложил в виде паровых часов в Ванкувере конструктор Джон Иншо. Вероятно, он хотел показать, что двигателю, приводящемуся в работу паром, подвластно всё. Ну, или почти всё.
Паровые часы всегда окутаны лёгкими белыми клубами пара. Но на этом их оригинальность не заканчивается. Через каждую четверть часа клапаны-шпили на верхушке маленького Биг-Бена приоткрываются, «насвистывая» простенькую мелодию. То есть, паровые часы можно без зазрений совести назвать ещё и музыкальными!
Кл...

Дивитися далі