Приколи logar_

Виправлення помилки

839609

Здерто з газети "Україна молода" за 20 листопада 2012 р.
Текст: "керуючись ст.ст. 219 ЦПК України,
ухвалив :
Виправити допущену в ухвалі судді Верховного Суду України від 19 березня 2007 року описку та замість 222 січня 2007 року - дати винесення ухвали суддею Верховного Суду України вказати 22 січня 207 року.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Верховного Суду України М.І. Балюк".

З Днем ВДВ!!!

673389

Ми служили Батьківщині, але завжди думали про ДМБ.

Реальне розмінування - 2010.

482763

12 година дня 14.08.2010. Київська область, моя дача. Прокладання каналізації. Знахідка - оборонно-наступальна радянська граната РГД-33. Вага 750 грам, вік від 66 до 77 років. Інструмент розмінування - саперна лопата невстановленої конструкції. Інші фото - в моєму альбомі.

У чому прикол? У тому, що я уже 2 тижні як у запасі, на пенсії і поранення не оплатилося б.

ДЕНЬ ДИСБАТУ

467642

Сьогодні дисбат святкує 70-річчя.

15 липня 1940 р. в совєцькому союзі було прийнято постанову "Про дисциплінарний батальйон Червоної Армії"

Анекдот

Колись строк мотав яник, тепер п'ятирічний строк мотатиме вся Україна.

Справжній військовий прикол

Сьогодні телефонував Взводний. У далекому 1986 у Ферганській учебці він учив нас життю і виживанню на майбутній афганській службі. Його приказки я цитую підлеглим офіцерам і зараз. Тоді на його формі гвардії старшого лейтенанта ВДВ сяяв великий орден "За службу Родине" ІІІ ступеня. І тільки два тижні назад він нам розказав після якого випадку був представлений до цієї нагороди (потім, уже в Союзі його наздогнала "БеЗешка").

Отже, до Фергани він командував взводом ДШК в ДРА. Одного разу, отримав взвод наказ осідлати висоту і гасити все, що шаритиметься навколо. Зайняли позицію, а на сусід...

Читати далі

З днем ЮРИСТА!!!

1. Право - это такая вещь, в которой разбираются все. Любой менеджер, сотрудник кредитного отдела, бухгалтерии и т.д. может самостоятельно подготовить любой договор, а также дать заключение по любому юридическому вопросу. Для этого нужно обзавестись немногим - диском под названием типа „Все договоры на одном диске” и парой книжечек типа „Все, что надо знать о праве” или „Как заключать договоры”. Любой договор с такого диска можно применить ко всем ситуациям. Так, договор поставки можно применять, независимо от того, продаете Вы тушенку или сложное оборудование, внутри страны или за рубеж.
...

Читати далі

До Дня ВДВ 100 годин

279886 3

Ніхто, крім нас.

Дивитися далі

Дню ВДВ присвячується.

279505 3

Воинская часть, где-то конец то ли шестидесятых, то ли семидесятых… ВДВ-шники только начали отрабатывать прием “прыжок из самолета без парашюта с отловом тебя в воздухе тем, у кого-таки есть парашют”. Это делалась с целью спасения в воздухе десантника, чей парашют-таки не раскрылся. Идея в том, что если десантник, еще не раскрыв парашют, видит, что у товарища лицо обезображено предсмертным ужасом, то он, не открывая своего парашюта, подлетает к нему, обнимает и только тогда открывает свой парашют.

И какие-то треклятые иностранцы хотели это смотреть. Маршал Гречко должен был присутств...

Дивитися далі

До Дня ВДВ 6 днів

279453 3

Не доходить через ноги - дійде через голову.