Приколи SS13

Карикатури Anthony Geoffroy

355464

Підбірка робіт художника Ентоні Джеоффрой (Anthony Geoffroy). Живе і працює в Ліоні (Франція), йому 26 років. Джеоффрой зробив серію карикатур на улюблених героїв телесеріалів, а також відомих акторів і артистів.

Дивитися далі

Карикатури від Nico Di Mattia

355463

Досить відомий у світі художників карикатурист Nico Di Mattia вміє виділити найхарактерніші риси тієї або іншої людини в своїх роботах. Він вважає за краще працювати із знаменитостями, так що спробуйте впізнати, хто є хто

Дивитися далі

Сучасний художник Gabriel Orozco

355459

Gabriel Orozco - мексиканський художник, який вважається одним з найзначніших сучасних художників нашого часу. Працює в жанрі пост мінімалізму. Gabriel Orozco народився у 1962 році. Одружений, має сина. Завзятий мандрівник. Ділить час між Парижем, Нью-Йорком і Мехіко.

Дивитися далі

"Розумні" маски проти грипу

353427

У сезон епідемії грипу є новий спосіб, щоб боротися з хворобою. Ці яскраві медичні маски для обличчя, можуть захистити від вірусу H1N1, а також інших штамів грипу, не дивлячись на те, що здаються просто черговим красивим дизайнерським виробом.
Створені Мар'яною Курошнією (Marjan Kooroshnia), шведською студенткою, яка навчається текстильному дизайну, маски мають малюнок, надрукований спеціальними термохромними фарбами, які міняють колір, коли у людини підвищується температура (фарба реагує на дихання).

Дивитися далі

Рекламні фото

353423

Кріс ван Бік (Kris van Beek) - один з провідних рекламних фотографів Бельгії. Роботи Кріса дотепні і легкі.

Дивитися далі

Незвичні телефони

353416

Вибирай на свій смак

Дивитися далі

Незвичайні винаходи минулого

353413

1. Окуляри з жалюзі, 1950

Дивитися далі

Ялинкова фантазія

353329

В кого наскільки фантазії вистачає

Дивитися далі

Cкуштуємо тортика

353327

Мабуть, невірно було б назвати Жанну Зубову з Санкт-Петербурга просто кондитером. Адже лише справжній митець міг створити ці дива кулінарної майстерності, які важко використати за призначенням!

Дивитися далі

Незвичайний одяг для дівчат

351097

Відомо, що дівчина може голодувати, але новий одяг вона купуватиме навіть в найстрашнішу кризу. Вірніше, одяг і косметику. У продовженні цієї новини - ціла підбірка незвичайного одягу, носити які, звичайно, можна, але робити це потрібно дуже обережно. Дивимося!
1. З газет
2. Молнии
3. З рукавичок
4,5 З паперу
6. З фарфору

Дивитися далі