Приколи gospodarz

Анекдот

– Куме, Ви можете дати прогноз наших перспектив в економіці?
– Можу. Можу дати оптимістичний, можу песимістичний і можу реалістичний. Реалістичний - удвічі гірший за песимістичний.

Анекдот

Украинские альпинисты поднялись на Эверест на день позже, чем российские. Это позволило им установить на вершине украинский флаг и снять российский

Анекдот

В психиатрическую лечебницу нашего города доставили двоих пациентов. Один выдавал себя за Наполеона, другой - за Жириновского. После осмотра выяснилось, что первый из них - псих, а второй - действительно Жириновский.

Анекдот

Засідання Верховної Ради.
Головуючий:
- Москалів нема?
- Нема, нема!
- Точно нема?
- Точно.
- Ну, тогда можно и по-русски поговорить

Анекдот

В Діми Медвєдєва день народження.
До нього в гості прийшов його кращий друг Вова Путін і подарував йому красиву футболку з цифрою шість на спині.

Анекдот

- Так, всі ми - білоруси, росіяни, українці хочемо жити в одній великій багатій країні... у Канаді!

Анекдот

Як гадають британські учени, слово «Україна» пійшло від англійського «UK-Reign», тобто «Сполучене Королівство-Царство Западенщини та Донбасу». Але ж українські учені навпаки вважають, що це англійське «UK» пійшло від УКраїни. А саме слово Україна має походження від слова «рай».

Анекдот

Серед клятих москалів розповсюджена помилкова теорія, що слово Україна і українці, пішло від словосполучення “украли газ”. Цим словосполученням москалі називають природний відбір газу, що протікає територією України. Але кожен українець знає, що красти газ Україні нема сенсу, оскільки нещодавно українські геологи відкрили великі поклади українського газу, який потрапляє в Україну через трубу.

Анекдот

После того, как Медведев решил не направлять в Киев преемника Черномырдина Зурабова, в российской дипломатии появился новый термин - недопосыл посла.

Анекдот

Так как посол России в Украине Зурабов является по милости Медведева пока безработным, ему предложили приехать в Киев в качестве гастарбайтера и даже обещали место на Троещинском рынке