Приколи mNoga

Анекдот

— Що таке "штучний інтелект"? — Це білявка, пофарбована в брюнетку.

Анекдот

Розмовляють дві білявки: — Свєтка, ти не знаєш: в цій довгій магнітній трубі мисливці зловили нарешті бізона? — По-перше, не в трубі, а в адронному колайдері, по-друге, не мисливці, а фізики, й по-третє, не бізона, а бозон Гіґса. — Ой, Свєтка, яка ти розумна! Ти бува не фарбована?

Анекдот

— Дорога, давай назвемо нашу дитину Лексус. — Ти долбо*б? — Зате в нас у сім’ї буде Лексус. — І долбо*б…

Анекдот

Дружба з жінкою це така сама божевільня, що й шлюб. Тільки зовсім без сексу.

Анекдот

Чоловік поїхав у відрядження. Жінка, як належить, привела коханця. Через десять днів лунає дверний дзвінок. Жінка (з жахом у голосі): — Чоловік! Коханець (із полегшенням): — Ну, нарешті!

Анекдот

Ніколи не здавайся! Здаються лише квартири, повії і слабаки.

Анекдот

У всех начальников есть любимое выражение: незаменимых людей нет!!! Но как подходит время твоего отпуска, всё пипец -ты единственный!!!

Анекдот

Якщо тобі риють яму - не заважай: закінчать - зробиш басейн, якщо тобі миють кістки - дякуй: артрозу не буде, якщо тобі плюють у спину - пишайся: ти попереду, якщо щось не кліїться - викинь клей, візми гвіздки. забий на все і будь щасливим!

Анекдот

Хорошо бы с вечера ставить кошелек на подзарядку. Утром встаешь, проверяешь - ага, полный, отлично. Снимаешь с зарядки, кладешь в сумочку, и идешь себе...тратить.

Анекдот

Продаю дрова... Наламані.