Приколи ud3005

Анекдот

На АвтоВАЗі з нетерпінням чекають санкцій Заходу, що забороняють ввезення іномарок.

Анекдот

Львів. Ранок. Бабця вийшла за молоком. Тут у неї на очах падає балкон і придушує чоловіка. Збирається натовп, з’являється міліція, бабця підходить і починає: — От кляті більшовики! Понабудовували балконів. Людині пройти ніде… Міліціонер, діставши документи постраждалого: — Бабцю, годі репетувати. То більшовик був. — Понаїхало клятих большевіків!!! Ніде балкону впасти.

Анекдот

Гуцул іде полониною і веде за руку хлопчика-негра. Другий гуцул: — Іване, а хто то? — Онук. — Марійчин хлопець? — Марійчин! — А Марійка де? — Вчиться в місті. — А чого воно таке чорне? — Зате гарантія, що не комуніст!

Анекдот

1933 рік. Українське село. До криниці підійшов чоловік і схилився, щоб випити води. Підбіг дід і застерігає: — Чоловіче, не пий! Комуняки воду отруїли! — Что ви гаварітє? — Я гаварю: пєй мєдленна, вада халодная, горла прастудіш.

Анекдот

Вмирає старий бандерівець. - Синку, клич скоріш парторга, хочу в партію вступити. - Тато, що з вами? Усе життя ненавидiли ж їх! - Не бiда, синку. Умру - на одного комуняку менше стане.

Прекрасно, ну як можна відказати

1074790 3

Зазнався

1074789 3

Лінія серця розповідає

1074788 3

А) Якщо лінія серця закінчується під середнім пальцем, тоді можна припустити, що Ви справжній лідер. Ви амбітні, незалежні, розумні і вмієте швидко приймати рішення. Люди з такою лінією серця менш чутливі, трохи холодні до оточуючих, закриті, не вміють яскраво проявляти власні почуття але високо цінують і люблять свою сім’ю чи тих, хто їх любить. Назвати їх палко люблячими важко, не завжди можна зрозуміти, що в них на думці, проте своєю надійністю вони спокутують ці недоліки сповна. Та все ж, глибоко всередині такі люди часто вміють надзвичайно сильно любити, навіть, коли це кохання за яких...

Дивитися далі

Передчуття

1074787 3

- Зустрічаюся з двома мужиками і не знаю кого вибрати...
- А що тобі серце підказує?
- Серце підказує - не страждай фігньою, чоловік дізнається - уб'є!

Колись сережка означала, що ти є раб.

1074786 3