Приколи Іванка**

Вища математика по-африканськи

Український викладач поїхав вчити афpиканських стyдентів вищої математики. Всі стyденти дyби-дyбами, і тільки один постійно дивиться на нього розумними-розумними очима. Пpепод дyмає "нy хоч його то я навчy". І ось кypс наближається до завеpшения і в кінці однієї з лекцій пpепод говоpить "питання є ?" і цей "розумний" стyдент видає "Ось ви весь час пишете dy/dx, а чому б на d не скоротити "?

Анекдот

На пляшці пива "Руське світле" бачила справжній сабж:

Hа пиво і аліменти справжній мужчина гроші знайде завжди !!!

Хто не вірить - може на собі переконатися !!!

Собака і секретарка

Подібність:

1. Обидві знають своє місце
2. Обидві сидять в передпокої
3. Обидві знають і добре виконують команди:
- cидіти
- лежати
4. Обидві пускають "гостей" тільки з дозволу господаря.

Різниця:

1. Заклик до дії у собаки:
- ФАС!
у секретарки:
- ФАКС!
2. У собаки не може бути двох "господарів"
3. Секретарка з часом може огризатися і вимагати, собака ж ніколи.
4. Таку секретарку (див. п.3), щоб не гадила, доводиться "вигулювати", хоча б раз на два-три дні. Собаку ж треба вигулювати по два-три рази в день
5. Hельзя завести двох секрета...

Читати далі

Факс по-японськи

Працюю я в Інтернет-центрі. Крім усього іншого, відсилаємо ми факси наших клієнтів. Ось в один сонячний ранок приходить дядечко такий наворочений весь. Просить відправити факс в Токіо. Я - набираю номер, а на тому кінці трубки до мене по-японськи починають щось питати. Я подивилася на клієнта й питаю: "Ви по-японськи розмовляєте?" Той пом'явся, говорить, що мовляв спробує. Бере трубку, кілька хвилин слухає, а потім видає фразу, яка повалила всіх у ступор. "Алло! Вован, то ти? В натурі, факс прийми, а?"

Блондинка в туалеті !!!

Сиджу значить сьогодні в туалеті і курю. ... і якось невдало стряхнула попіл : відро для сміття загорілося червоним полум'ям:

- спочатку я спробувала задмухати вогонь - хер.
- потім згадала про піонерський спосіб - теж хер.

У мене в машині вогнегасник лежить зліва. ... за звичкою рука туди і понягнулась. ... і ось в руках у мене освіжувач повітря "Квітковий". ...ним я і спробувала загасити вогонь. ООООО-oooooooo!!!. це круто!! Краще один раз спробувати, ніж 100 разів прочитати.

У нас в Донецьку ...

Ось у нас в Донецьку було - взули чувака. Він прийшов з друзями і взув обувателей. Потім обувателі прийшли з друзями та от3.14зділі чувака. Він забив їм стрілку ...
У підсумку вилилося в фінальне побоїще 150 чол. їхніх проти 200 наших. Їхніє програли, але приїхали менти-садюги у великій кількості, і звели насолода перемоги на нет.

Хоч би глянув хто

Зібралися бабусі на лавочці у дворику і давай перемивати кісточки усім дійшли й до молодих і давай їх лаяти. А у вісімдесятирічної тьоті Софи на цей рахунок своя думка:
- Років шістдесят тому я не могла вийти на вулицю, щоб який-небудь нахаба не причепився. Теперішні молоді люди в тисячу разів вихованіші. Ходжу в будь-який час доби - хоч би глянув
хто.

Пес-жебрак

Жебрак, який ось вже кілька днів поспіль жебракує в підземному переході, прикріпив до ошийника свого пса табличку з написом "Я сліпий ".
У цей день, як завжди, він вже о сьомій ранку був на місці і читав газету. Підійшов дільничний інспектор.
- Так, я бачу, що ти зовсім не сліпий! - каже він йому.
- Звичайно, ні, пане капітан, - говорить жебрак. - Сліпий не я, а ось цей пес ...

Анекдот

Вы, Николай Янович, заползите в новогоднюю ночь в телевизор. И скажите примерно такое: "Вот у вас казлы на столе и выпивон, и закусон, и .... Так вот - это все у вас благодаря партии районов под мудрым руководством великого проФФесора."

... на все підуть вони ...

724237

Брехня тотальна, як туман
- просякнуте усе суспільство.
Бреши багато, - й ти вже там
- там, .. на олімпі слави і багатства.