Приколи Дітмар

В Метро

Стою собі у вагоні метро, читаю книжку, доїжджаю до кінцевої, бо там виходити. Весь в своїх думках підходжу до дверей разом з іншими пасажирами, а тут голос із динаміків: "Дякую, що скористалися Київським метрополітеном". І як раз в той самий рідкісний для метро момент тиші, у мене випадково виривається вголос думка: "Та нема за що!", - і тільки по посмішках навколо зрозумів, що сказав це вголос і всі почули.

Чому таксисти не архітектори (дизайнери, проектувальники)?..

Тому що не можна сісти в таксі, доїхати до потрібного місця, сказати, що справи йдуть не дуже добре, коли все нормалізується, тоді заплатите.

А ще не можна сісти, доїхати, сказати щось типу: "Знаєш, мені тут подзвонили і сказали, що там таксист дешевше стояв, довези мене назад, я там сяду. Платити, звісно ж, не буду".

А ще не можна сісти, домовитись про ціну та місце, куди везти, приїхати і потім сказати, що треба ще за жінкою заїхати, дітей зі школи забрати, потім до тещі на похорон, потім до брата на днюху і потім в ресторан і все за початкову вартість.

А ще не можна таксисту ска...

Читати далі

професійні собачі корми???

Побачив у своєму місті рекламу "Профєсіональниє собачьи корма"... Це як?? Поясніть... тіпа "ми професійно нагодуємо вашого песика" або навіть віртуозно... з собаками маю справу з дитинства, і всеодно не розумію як їх їжа може бути професійною. Як на мене це ніби "професійні шкарпетки" або "професійний туалетний папір", ну дійсно, чому би й ні, за великим рахунком і там якийсь хист потрібен, якщо на те пішло... ну не люблять люди дилетантизму, при чому так, що він аж всюди)))))